Катерина Півненко з Кіровоградщини за порадою студентів університету вступатиме у НУБіП України на спеціальність «Садівництво та виноградарство»

3 серпня 2022 року

Вступники з усіх куточків України обирають для вступу Національний університет біоресурсів і природокористування України. Сьогоднішня наша розмова з Катериною Півненко з Кіровоградщини, яка дуже любить кімнатні рослини. І вступатиме на спеціальність, де планує опанувати технології вирощування таких смачних, корисних та естетично привабливих плодів, ягід, овочів, квітів, грибів та іншої плодоовочевої продукції.

 

- Вітаю! Розкажіть коротко про себе.
Добрий день. Мене звати Півненко Катерина. Я проживаю у місті Долинська Кіровоградської області. Нещодавно закінчила "Долинську ЗШ І – ІІІ ст. № 4 ". Наразі готуюсь до НМТ та вступу. У вільний від підготовки час займаюсь своєю улюбленою справою – садівництвом.

Як Ви дізнались про НУБіП і як сформувалось Ваше рішення вступати саме в наш університет?
– У той час, коли я почала знайомитися з питаннями вступу і пошуком університету, я познайомилась з одним із студентів НУБіП, і він на 100 % переконав мене вступати саме до цього навчального закладу.
А чим керувались при виборі спеціальності?
– Останні роки чотири у школі для мене вивчення біології було пріоритетом, оскільки я «кайфую» від цього. І згодом, коли почалась пандемія, мені довелось забрати квіти з класної кімнати до себе додому. Я переживала аби вони дожили до того періоду, коли зможу повернути їх до школи, тому почала створювати у себе в кімнаті природні для них умови. І так поступово моя кімната перетворилась на «джунглі». Згодом мою увагу привернули овочеві культури. І як то кажуть "понеслась": розсада, ґрунти, удобрення... Тому я навіть не вагалась при виборі факультету та спеціальності.

Які Ваші очікування від навчання на факультеті?
– Якомога швидше хочу познайомитися з іншими вступниками агробіологічного факультету. Я впевнена, що ми – це надійне підґрунтя високого рівня якості аграрного сектору України.
Дякую, Катерино, за розмову. Переконаний, що через короткий проміжок часу ми зустрінемось з Вами уже як із студенткою у стінах нашого університету, і у подальшому уже Ви будете ділитись своїм досвідом і враженнями із майбутніми абітурієнтами.


Розмову провів Олександр Цизь,
доцент кафедри овочівництва і закритого ґрунту

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook