Майбутні педагоги на навчальній педагогічній практиці у відокремлених підрозділах НУБІП України

22 червня 2022, 22:20

З 13.06.2022 року у 1 студентів (першого) курсу освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів спеціальності «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології» розпочалась дистанційна Навчальна педагогічна практика у встановлених базах практик, а саме: Відокремлений структурний підрозділ «Бобровицький фаховий коледж ім. О. Майнової НУБіП України», ВСП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж імені Євгена Храпливого», Відокремлений структурний підрозділ «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України», ВСП НУБіП України «Боярський коледж екології і природних ресурсів», Відокремлений підрозділ НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут».

В перший день керівниками практики була проведена настановча конференція на платформі ZOOM, на якій був предений інструктаж, розяснені завдання практики, надані методичні рекомендації студентам з приводу завдань практики, оформлення щоденника, звіту та індивідуального графіку. Зі старостами та студентами були зроблені напередодні в Telegram та Viber групи, де була надана вся інформація, яку потрібно обробити.

 

Студенти виконували поставлені задачі. За перший тиждень практики студенти ознайомилися з навчальними закладами, їх підрозділами і структурою. Познайомилися з педагогічним колективом. Аналізують навчальні плани і робочі програми, ознайомлюються з планом виховної роботи куратора, планами роботи наукових гуртків. Студенти практиканти ознайомилися з розкладом навчальних, додаткових, виховних занять. Відвідують онлайн заняття та заходи у закріпленій академічній групі та спостерігають за студентами під час занять.

В п’ятницю 17.06.22р. , студентом групи ПО-21002бск Богданом Дишлюком було проведено заняття на тему «Культура бізнесу», де було чудово розкрито тему, досягнуто мету.

 

Подібного роду заняття проводилися й іншими студентами-практикантами. Наприклад, студентка групи ПО-21002бск Беляк Оксана Миколаївна, провела лекцію з електронної комерції на тему «Оцінювання ефективності заходів електронної комерції», їй сподобалося проводити пари в такому форматі і кінці пари скористалася методом проблемного запитання.

В понеділок 20.06.2022 року студентами було проведено заняття:«Нащадки пам’ятають ваші імена» до Дня скорботи вшанування пам’яті жертв війни в Україні. Мета заняття: виховувати почуття патріотизму, мужність, любов до Батьківщини, повагу до свого народу, людяність, чуйність.

Лекцію читала студентка 1 курсу групи ПО-21002бск Дуда Анастасія Юріївна. Була наявна необхідна навчально-методична та презентація.

Структура і логіка заняття дотримані. У ході розповіді матеріалу студент-практикант ставив питання. На занятті було використано програму ZOOM, так як навчання проходить дистанційно. Була показана презентація до заняття. Вона була оформлена добре.

Як підсумок були оцінені досягнення студентів та наданні рекомендації

Саф’ян Карина Юріївна,
доцентка кафедри педагогіки

Прохорчук Поліна Сергіївна,
асистентка кафедри педагогіки

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook