«З ВІРОЮ В ЗСУ, З ВІРОЮ В ПЕРЕМОГУ ОБИРАЙ БФК» - ЛЕЙТМОТИВ ВСТУПНОЇ КАМПАНІЇ 2022 РОКУ БЕРЕЖАНСЬКОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ

17 червня 2022 року

 

115 червня у Бережанському фаховому коледжі відбувся День відкритих дверей.

У нашому закладі освіти переконані, що війна закінчиться перемогою України, яку після капітуляції росії мають відбудовувати молоді українці. Тому сьогодні провели день відкритих дверей для абітурієнтів та їхніх батьків, а гаслом вступної компанії коледжу є «З вірою в ЗСУ, з вірою в перемогу обирай БФК».

8

Про коледж як відокремлений структурний підрозділ Національного університету біоресурсів і природокористування України розповіла директорка Світлана ПИЛИПИШИН. Після репрезентації спеціальностей нашого закладу освіти Світлана Ігорівна наголосила, що за кожною з них випускники зможуть продовжити навчання в базовому університеті. Адже Національний університет біоресурсів і природокористування України входить вже котрий рік поспіль до десятки лідерів закладів вищої освіти України. «В Україні сьогодні нелегкий час, мабуть, найскладніший період незалежності. Але ми дуже оптимістичні та не стоїмо на місці, щодня розвиваючись. Гасло нашої вступної кампанії – «З вірою в ЗСУ, з вірою в перемогу обирай БФК». Ця вступна кампанія нелегка, у зв’язку з низкою змін щодо прийому на навчання в умовах воєнного стану», – підсумувала свій виступ очільниця коледжу.

23

Після вітального слова директорки коледжу, гості, проглянувши невеличкий відеоролик, змогли ознайомитися з кожною цикловою комісією, а також з перевагами усіх спеціальностей.

4

Наступний доповідач – Віктор ЗАВОДЕЦЬКИЙ, новообраний голова студентської організації, привітав абітурієнтів у стінах нашого закладу, побажав правильно обрати майбутню спеціальність. Детально розповів про роботу студентської організації коледжу, про виховну і громадську роботу, про різні гуртки художньої самодіяльності та спортивні секції.

65

Відповідальний секретар приймальної комісії Галина ПАНЬКІВ розповіла про основні терміни прийому на навчання у 2022 році, з якими детально абітурієнти зможуть ознайомитися на офіційному сайті нашого коледжу.

7

Майстер-клас та презентацію з написання мотиваційного листа представив викладач циклової комісії гуманітарних дисциплін Степан ЖЕРЕБЕЦЬКИЙ.

IMG 3003

На захід завітало чимало майбутніх студентів, які залишилися задоволені побаченим та отримали всі відповіді на запитання про вступну кампанію.

Ольга ПРОЦИК,
провідний фахівець з профорієнтаційної роботи
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook