Про важливий досвід участі в програмі ERASMUS +

15 червня 2022 року
   Незважаючи на війну та пов’язані із нею складнощі, навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбувається організовано і якісно. Більше того, за сприяння навчально-наукового центру міжнародної діяльності університету та активної підтримки партнерів–університетів, наші студенти мають можливість долучатися до міжнародних науково-освітніх програм та проектів.
       Саме про досвід участі в програмі Erasmus+ та навчання у Варшавському університеті наук про життя – SGGW (Szkola Główna Gospodarstwa Wiejskiego) упродовж весняного семестру діляться магістри економічного факультетуАліна Васюченко і Олена Вітряк та другокурсниці – Оксана Ковальчук і Тетяна Мельник.

     «Навчання у Варшавському університеті наук про життя – SGGW надало колосальний досвід у навчальній роботі та самоорганізації.
        Пройти відбір до програми не легко, також слід правильно підготувати ряд документів, але з допомогою викладачів, все виходить як найкраще. Після отримання результатів відбору, емоції радості стихли, натомість нас охопило хвилювання та тривога, адже на навчання закордон ми мали від’їжджати вже після початку війни в Україні... Безсумнівно, що кожен знає з медіа або особистого досвіду, як щиро Польща приймає українців в такі непрості часи. І ми також відчули теплоту та фантастичну підтримку польських викладачів та студентів. Інколи навіть бракує слів, щоб описати величезну подяку, яку хочеться висловити.

     Участь в програмі Erasmus+ та навчання у Варшавському університеті наук про життя – SGGW – це можливість розширити свій кругозір та вийти із зони комфорту задля подальшого розвитку та удосконалення своїх професійних навичок. Також це крута можливість подолати мовний бар’єр та вільно спілкуватися іноземною мовою, адже лекції, обговорення та дискусії студентів з викладачами проводяться англійською.

      Під час нашого навчання ми активно популяризували інформацію про війну в Україні, її економічні наслідки та про протиправні дії окупантів проти мирного населення. Ми також долучалися до мітингів та акцій на підтримку України, адже переконані, що це наш прямий обов’язок донести правду про війну в Україні та показати її цілому світу.
      Ми вдячні за вагомий досвід участі в програмі Erasmus+, який використаємо для професійного зростання у нашій мирній Україні».
 
Тетяна Куць,
заступник декана економічного факультету з міжнародної діяльності
Аліна Васюченко,
магістр економічного факультету НУБіП України

 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook