Конгрес молоді профспілок України

5 лютого 2022 року

 З 2 по 4 лютого 2022 року голова профкому студентів та аспірантів НУБіП України, голова молодіжної ради профспілок АПК України Мельник Олексій Олегович взяв участь у конгресі молоді профспілок України, що проходив у Львові

 

Молоді профспілкові лідери з профспілкових організацій, які входять до складу ФПУ, проведуть низку заходів, зокрема: семінар-тренінг під гаслом: «Молодому поколінню – нові можливості», Молодіжний Конгрес, де буде обрано новий склад Молодіжної Ради ФПУ, а також визначено перспективи її подальшої діяльності.

До нового складу Молодіжної ради ФПУ увійшов і Мельник Олексій Олегович


Голова ФПУ Григорій Осовий, який бере участь у зазначених заходах, перед початком роботи зазначив:

- Тема семінару-тренінгу молодих профспілкових діячів співпадає з тими завданнями, які визначив 8-й з’їзд ФПУ, прийнявши резолюцію «Молодь – майбутнє профспілок». Таким чином, проводиться організаційна робота з осмислення молоддю тих завдань і настанов, які дав З’їзд, а з іншого боку молодь висловлює свої ініціативи у рамках діяльності ФПУ та своїх профорганізацій. Це, на моє переконання, має придати профспілковому руху більш динамічний розвиток і креативність.

IMG 624d0040f37fb5a776b182e302e5444c V

IMG 2147

У рамках заходів молоді профактивісти разом з лідерами членських організацій ФПУ, провели флешмоб «Зупинимо наступ на профспілки!»

Мельник Олексій Олегович виступає з доповіддю на конгресі

Учасники конгресу прийняли участь у профспілковому флешмобі

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook