Щиро вітаємо з Ювілеєм докторку ветеринарних наук Олену Журенко

10 квітня 2022, 9:12
ФВМ НУБіП України

10 квітня свій славний Ювілей святкує відома українська науковиця в галузі фізіології тварин, докторка ветеринарних наук, дійсна членкиня Національної академії наук вищої освіти України, членкиня експертної та науково-методичної комісій, комісії з перевірки первинної документації, вчена секретарка сектору "Наука та інновації" Ради докторів наук факультету ветеринарної медицини, доцентка кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого

Олена Журенко

Вельмишановна Олено Василівно!
Колектив кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого щиро вітає Вас з Вашим Ювілейним Днем народження!
За час Вашої плідної праці ми пізнали Вас не тільки як високоповажану та компетентну науковицю, визнану професіоналку як на теренах України, так і за її межами, але і як щиру та чуйну людину, чудову колежанку та чарівну жінку. Вам притаманні відкритість, щирість, відвага, сучасність, вміння вислухати і порадити та разом із тим принциповість і твердість характеру. Всі Ваші чудові людські риси, багатогранні знання, життєвий досвід, педагогічна майстерність допомагають всьому нашому колективу якомога краще жити та плідно працювати.

Високоповажана пані Олено!
Ми надзвичайно високо цінуємо Вас як людину, що майже все своє свідоме життя присвятила служінню нашій кафедрі (в усіх її іпостасях), факультету та рідній Alma mater. Ми прекрасно пам’ятаємо, як Ви, шановна імениннице, ще зовсім юнкою прийшли на факультет у якості лаборанта, закінчили з відзнакою нашу визнану світом ветеринарну школу, стали кандидатом, а згодом і доктором ветеринарних наук, відомою всій Україні й не лише їй спеціалістці в галузі фізіології регуляторних систем організму тварин, досвідченою педагогигинею, котра виховала не одну сотню висококваліфікованих спеціалістів.
Серед кола Ваших наукових інтересів – фізіологія вищої нервової діяльності тварин, фізіолого-біохімічні механізми підвищення продуктивності сільськогосподарських тварин, ветеринарна паразитологія та гельмінтологія. Ми горді того, що працюємо поряд з авторкою понад 250 наукових публікацій, серед яких підручники, за якими навчається вся Україна, авторитетним, провідним викладачем таких фундаментальних навчальних дисциплін як «Фізіологія тварин», «Фізіологія сільськогосподарських тварин», «Професійна етика».
Впевнені, що Вам вдячна за навчання ціла плеяда Ваших учнів – українських лікарів ветеринарної медицини, технологів з виробництва і переробки продукції тваринництва, інших спеціалістів, яким Ви відкрили великий світ фізіології тварин.
Ми завдячуємо Вам, шановна Олено Василівно, за Вашу неоціненну працю на теренах підготовки спеціалістів вищої кваліфікації в галузі ветеринарної медицини. Всі ми є свідками, з якою трепетною повагою отримували від Вас як багаторічного вченого секретаря спеціалізованої вченої ради наукові та методичні консультації майбутні кандидати та доктори наук.

Професорка Олена Журенко з учнями

Вельмидостойна Олено Василівно!
Наш колектив, як і вся українська наукова спільнота, високо цінуємо Вас як людину, що зробила значний внесок у розвиток ветеринарної науки. Ваші праці, зокрема й завдяки міжнародним науковометричним базам даних Scopus і Web of Science тощо, відомі в усьому світі, Ви підносите нашу факультетську науку на вищий рівень, сприяєте її популяризації в інших наукових громадах.
В цей день від всього серця зичимо Вам міцного здоров’я та життєвих сил, щастя та любові, злагоди та добробуту, чудового настрою та здійснення всіх Ваших планів та сподівань. Вічної молодості Вашій душі та доброти серцю! Натхнення та успіхів! Науково-педагогічні працівники, співробітники кафедри, студенти факультету та університету горді вітати Вас, дорога пані Олено, з ювілеєм. Всі ми щиро дякуємо Вам за підготовку висококваліфікованих успішних фахівців і натхнену творчу працю, спрямовану на наш невпинний розвиток. Користуємося нагодою висловити Вам свою глибоку повагу та від усього серця побажати успішної реалізації всіх творчих задумів, здійснення мрій, щастя й радості на щодень, а також – багато років натхненої творчої праці на благо нашої кафедри, факультету та університету. Зичимо якомога більше позитивних емоцій, щоб плани здійснювалися, а мрії збувалися. Жіночого та материнського щастя, здоров‘я та сил, ПЕРЕМОГИ над ворогом і душевного спокою!

Бажаємо миру і світлої долі,
Запалу, енергії, сили доволі.
Творчого вогнику, віри й наснаги,
Щедрості серця, людської поваги.
На довгих стежках Вашої ниви
Будьте завжди Ви здорові й щасливі!

За дорученням колективу кафедри, завідувач,
професор Віктор Томчук

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook