Футбольний матч Перемоги та Миру

25 березня 2022 року

     Робочий день в університеті розпочався, як зазвичай - з лекційних та практичних занять. На першій парі семінарське заняття для магістрів зі своєї авторської дисципліни провів і ректор Станіслав Ніколаєнко.

     По тому відбулося засідання розширеного ректорату за участі всіх директорів навчально-наукових інститутів, деканів факультетів та керівників відокремлених підрозділів, начальників відділів та служб, де були розглянуті і прийняті  важливі рішення з організації навчального процесу та життєдіяльності університету в умовах війни.

 

     Але найцікавішою подією дня, без сумніву, став футбольний матч Перемоги та Миру.

 Незважаючи на військовий стан, складну ситуацію, під ракетними ударами та постійним бомбордуванням сьогодні відбувся футбольний матч.

   Для розігріву після тривалої перерви команди ректорату, викладачів і співробітників зіграли короткий тайм з гандболу. Дуже результативно на полі грав голова наглядової ради університету Микола Томенко, а проти нього в іншій команді грав Голова Голосіївської районної в м. Києві адміністрації Сергій Садовой. Було багато цікавих і гострих моментів,  забитих м'ячів. Результат очікуваний: команда під керівництвом капітана команди ректора Станіслава Ніколаєнка перемогла.

    Після такої динамічної розминки команди перейшли до "основного поєдинку". Футбольний матч став не менш палким і захопливим. З рахунком 3:1 команда під керівництвом ректора також здобула перемогу. З подачі викладача кафедри фізичного виховання Сергія Вербицького, дворазового чемпіона світу з кіокушин карате, наш капітан команди Станіслав Ніколаєнко забив вирішальний гол.

     Дуже добре грав на полі проректор Сергій Кваша. А на воротах стояв "непробивний" вратар Геннадій Ржевський. Змагання чудово організував завідувач кафедри фізичного виховання Микола Костенко.

      Ці змагання продемонстрували, що є порох в порохівницях і жага викладачів нашого колективу на Перемогу!

Слава Україні!

Героям слава!

 

 Пресслужба
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook