ПОЗАЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ОБЛАСНОГО МЕТОДИЧНОГО ОБ’ЄДНАННЯ ВИКЛАДАЧІВ ІНЖЕНЕРНОЇ ТА КОМП’ЮТЕРНОЇ ГРАФІКИ

28 січня 2022 року

 

1Сучасний світ настільки швидко змінюється, що людство ледве встигає слідувати таким стрімким змінам. Щоб відповідати нинішнім професійним вимогам, доводиться постійно вдосконалювати свої знання та навички, отримувати новий досвід, теоретичні та практичні вміння. Колись затребувані професії бухгалтера, перекладача, юриста та банкіра перестають користуватися колишнім попитом, а на їх зміну приходять фахівці в сфері інформаційних технологій.

Дослідники світового ринку професій стверджують, зовсім скоро кропітку працю фінансистів, економістів, «продавачів» та інших звичних для нас професій замінять роботи і комп’ютери. Місце роботи майбутньої людини — інтернет, тип зайнятості — фріланс, професійне спрямування — дизайн, web-графіка і програмування роботів. Через 10-15 років будуть затребувані люди з нестандартним мисленням, багатою гнучкою фантазією, здібностями до малювання і проектування. Комп’ютерна графіка — це один з актуальних напрямків в сфері інформаційних технологій.

27 січня 2022 р. в режимі онлайн відбулося позачергове засідання обласного методичного об’єднання викладачів інженерної та комп’ютерної графіки закладів фахової передвищої освіти Тернопільської області.

2

Учасники обласного методичного об’єднання розглянули важливі та актуальні питання, зокрема формування організаційного комітету олімпіади, проект Положення про проведення олімпіади, формування банку завдань та критеріїв їх оцінювання для проведення олімпіади з інженерної та комп’ютерної графіки серед студентів ЗФПО Тернопільської області. Ознайомитись з Положенням про олімпіаду та зі зразками завдань можна на сайті за посиланнямОлімпіада з ІКГ

34

Згідно графіку проведення олімпіад та за згодою керівництва, наступна олімпіада буде проводитись на базі нашого коледжу. Також, необхідно до 1 березня провести І тур олімпіади в закладі освіти і підготувати студентів до обласного етапу. І все це буде відбуватись за складної епідеміологічної ситуації та в умовах дистанційного навчання. Це почесна, та водночас складна і відповідальна справа, як технічно, так і організаційно.

5

Надіємось на розуміння та підтримку всього колективу коледжу. Разом ми сила!

Сергій ШТОГРИН,
старший викладач
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook