Розпочато онлай-курси з підготовки до ЄФВВ в магістратуру за спеціальністю «Міжнародні відносини»

13 січня 2022, 12:37

   Сьогодні кафедра міжнародних відносин та суспільних наук успішно розпочала цикл зустрічей для студентів-міжнародників 4 курсу гуманітарно-педагогічного факультету, присвячених підготовці до складання ЄФВВ із предметного тесту з політології та міжнародних відносин. Подібні безкоштовні онлайн курси заплановано провести під час зимових канікул силами викладачів кафедри.

   Найкращий старт кар’єри спеціаліста у галузі міжнародних відносин – це якісна освіта. Тому вступ та навчання в магістратурі є запорука вашого подальшого успішного працевлаштування. Міжнародник – це інтернаціоналіст, який володіє знаннями про світову політику та економіку, знає, що відбувається у світі та аналізує отриману інформацію у потрібному руслі. Такий спеціаліст повинен бути готовий стикнутися з проблемами та спокійно вирішувати їх як на внутрішньому, так і на зовнішньому полі діяльності. Отож, диплом магістра надає кращі та більші перспективи своєму власникові в майбутньому професійному житті.

     

   Перше вступне заняття для наших студентів провів в.о. завідувача кафедри міжнародних відносин та суспільнихпрофесор Стрілець В.В. Зокрема, він проінформував слухачів, що до 11 січня включно Міністерством освіти і науки винесено на громадське обговорення проєкт програми предметного тесту з політології та міжнародних відносин єдиного фахового вступного випробування, а також визначено дати проведення єдиного вступного іспиту (ЄВІ) на всі спеціальності та єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ) до магістратури за спеціальностями «Соціальні та поведінкові науки», «Журналістика», «Управління та адміністрування», «Право», «Публічне управління та адміністрування» та «Міжнародні відносини».

     

     

   Василь Васильович наголосив, що підготовку до іспитів варто починати вже зараз, оскільки реєстрація вступників триватиме з 26 квітня до 17 травня 2022 року (18:00)Єдиний вступний іспит (основна сесія) відбудеться 22 червняЄдине фахове вступне випробування складатиметься з двох частин – тесту загальної навчальної компетентності (ТЗНК), який відбудеться 20 червня, а також предметного тесту з політології та міжнародних відносин - 29 червня. Отож, часу на підготовку лишилося не так і багато.

     

   У другій частині зустрічі увагу випускників було сконцентровано безпосередньо на змісті проєкту програми предметного тесту з політології та міжнародних відносин.
   Отож, початок покладено. Зустрічі будуть тривати й надалі.

 

Успіхів вам, наші шановні випускники!!!

 

 

Вікторія Хвіст,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook