"Казкові НУБіПовські вечори студентів-харчовиків у гуртожитку №9"

18 грудня 2021 року

      15 грудня 2021 року у гуртожитку №9 відбулася зустріч студентів з бардом, публіцистом, заслуженим діячем мистецтв України Володимиром Гонським, провідним фахівцем відділу виховної роботи і студентських справ ННЦ ВР і СР НУБіП України.

    У переддень новорічних свят, Володимир Васильович ознайомив студентів з найкращими українськими різдвяними колядками, щедрівками, розповів про старовинні вертепні дійства, Святого Миколая і Діда Мороза. Він закликав студентів брати найактивнішу участь у відродженні рідних традицій, звичаїв і обрядів, бо вони є духовними скарбами нашого народу, які більшість народів уже втратили.

        Під гітарний супровід разом із Володимиром Гонським студенти заспівали найвідоміші колядки «Добрий вечір тобі, пане господарю», «Нова радість стала», «Бог предвічний», «Бог ся рождає» та інші.

     Потім гітару взяв студент 2-го курсу факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Данило Лапінський, чудово заспівавши пісню «Їхали козаки» з репертуару рок-гурту «Тінь сонця».
     Поговорили присутні і про патріотизм, національну гідність, активну життєву позицію, як джерела рушійних сил та механізмів розвитку людини, нації і всього людства.

Кораблі, шикуйтесь до походу!
Мрійництво, жаго моя, живи,
В океані рідного народу
Відкривай духовні острови.

     Цими словами Василя Симоненка Володимир Гонський закликав студентів любити Україну і брати найактивнішу участь у її розбудові.


        

      На зустрічі були присутні також працівники відділу виховної роботи і студентських справ ННЦ ВР і СР Катерина Іванівна Шамро, Зоя Михайлівна Кузьменко, Микола Петрович Литвин.

     Завершуючи дійство, директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Геннадій Ржевський поінформував студентів про порядок  і міри безпеки під час святкування новорічних свят, особливу увагу звернув на дотримання правіл пожежної безпеки та недопущення переохолоджень, подякував студентам за активну участь у заході та проінформував про діяльність Центру, закликавши всіх активно долучатися до його роботи.

        Велика подяка за сприяння в організації заходу заступнику декана факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Тетяні Вікторівні Розбицькій, коменданту гуртожитку №9 Лідії Василівні Йовенко.

  Михнюк С.В.,
керівник відділу виховної роботи
і студентських справ ННЦ ВР і СР

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook