Черговий грант ERASMUS + в здобутках наших викладачів

19 листопада 2021 року
     Проєкт починається із народження ідеї, підготовки грантової заявки, що відповідає пріоритетам сьогодення та подальшого скрупульозного формулювання шляхів та способів її реалізації з метою досягнення поставлених цілей.

     Так, 2 червня ц.р. було подано заявку на отримання гранту ERASMUS + в сфері вищої освіти Модуль Жана Монне (ERASMUS-JMO-2021-MODULE - Jean Monnet Actions in the field of Higher Education: Modules).
     І після більше ніж 5 місяців очікування, 16 листопада, Європейська Комісія повідомила про результати конкурсного відбору. Проєкт, підготовлений і поданий за тісної співпраці викладачів факультету ветеринарної медицини та факультету інформаційних технологій НУБіП України «Інтеграція засад та політики «Єдиного здоров’я» ЄС в Україні (Integration EU One Health framework and policies in Ukraine (OH4EU))» отримав схвальну оцінку та буде реалізовуватися на факультеті ветеринарної медицини. Координатор проєкту доцент М.А. Галабурда.
     Метою цього проєкту є сприяння всебічному розумінню концепції та принципів «Єдиного здоров’я», що запроваджується в Європі, включаючи всі можливі аспекти, перспективи та застосування підходів для забезпечення «Єдиного здоров’я» задля створення потужних, ефективних, інтегрованих систем із долученням зацікавлених сторін до вирішення глобальних проблем в межах даного підходу.
     Попереду підготовка та підписання грантової угоди та 36 місяців впровадження проєкту.

Щиро вітаємо команду проєкту! Бажаємо успіху в реалізації наміченого, а іншим нашим командам наснаги й перемог у подальших конкурсах!

Олександр Лабенко
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook