Екзаменаційну сесію в магістрів 2 року навчання за магістерською програмою «Ветеринарна лабораторна діагностика» розпочато

2 листопада 2021 року

Магістри ФВМ на порозі останньої екзаменаційної сесії. Згідно розкладу складання іспитів, 1 листопада 2021 р. студентами 2 року навчання ОС «Магістр» на базі ОС «Бакалавр» факультету ветеринарної медицини спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» успішно пройдено комплексний іспит з дисципліни «Лабораторна діагностика інфекційних хвороб» за магістерською програмою «Ветеринарна лабораторна діагностика», який приймали викладачі двох кафедр інфекційного блоку: професор кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії Сорока Н.М. та доцент Слободян Р.О. і доцент кафедри епізоотології, мікробіології і вірусології Мельник М.В.

Іспит було організовано в дистанційному форматі з використанням навчально-інформаційного порталу «Ельорн» відповідно до вимог, викладених у "Положенні про організацію екзаменів та заліків у НУБіП України". Після перевірки та оцінювання письмових екзаменаційних робіт усі студенти успішно пройшли обов’язкову співбесіду на платформі Webex.

Мельник М.В., Слободян Р.О.

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook