Використання сучасного програмного забезпечення в управлінні бізнесом – чергова тема для зустрічі зацікавленої молоді в рамках діяльності наукового гуртка «ДНК Лідера»

25 жовтня 2021 року

       Робота з документами: їх формування, засвідчення, доведення до виконавців та ділових партнерів, зберігання і систематизація – все це є важливими елементами щоденної рутинної роботи управлінця. Сучасні технології дозволяють суттєво спростити та автоматизувати цей процес.

З метою ознайомлення зацікавлених студентів з питаннями електронного документообігу та роботою з інформацією 20 жовтня 2021 року доцентом кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Оксаною Гавриш в межах діяльності студентського наукового гуртка «ДНК Лідера» була організована онлайн-зустріч з Артемом Кімом – представником ТОВ "М.Е.ДОК", членом команди розробників програмного забезпечення. Під час зустрічі Артем Сергійович пояснив студентам загальні питання документообігу та його розвитку в Україні, детальніше зупинився на системах електронного документообігу і на механізмі роботи при використанні цифрового підпису. Після цього гість представив аудиторії програмний продукт «M.E.Doc» – систему електронного документообігу, яка допомагає в роботі з документами різних типів і призначення: звітами, податковими накладними, актами, рахунками, договорами тощо.
 
 
 
Здобувачі вищої освіти, що були присутні на зустрічі (а це студенти різних курсів, спеціальностей і навіть факультетів НУБіП України), дізналися, які основні переваги, характерні для програмного забезпечення «M.E.Doc»:
- економія часу на підготовку і здачу звітності в електронному вигляді завдяки доступності і зручності програми;
- скорочення витрат підприємства на IT-потреби;
- конфіденційність та безпека даних забезпечується шифруванням з використанням електронного цифрового підпису;
- наявність актуальних форм і бланків відповідно до вимог чинного законодавства.
Особливо зацікавила майбутніх управлінців можливість обирати відповідні по функціоналу модулі програми «М.Е.Dоc» для кожного підприємства. Артем Сергійович детально розповів про модуль програми «М.Е.Dоc» – «Електронний документообіг», який призначений для обміну документами з контрагентами в електронному вигляді. Студенти дізнались про переваги електронного документообігу, зокрема: впевненість в автентичності документа – підтверджена законодавством України; контроль процесу обміну електронними документами на всіх етапах; економія коштів (папір, картриджі для принтера, поштові марки та конверти, послуги кур'єра, простір для архіву); підвищення ефективності бізнес-процесів за рахунок скорочення часу на обмін документами; простота і зручність у використанні; надійність, підтверджена досвідом обміну електронними документами провідними компаніями в усьому світі; соціальна та екологічна відповідальність як частина позитивного іміджу компанії.
 
 
Зустріч відбулася в позитивній атмосфері, студенти активно долучались до розмови та ставили цікаві запитання доповідачу, на які отримали ґрунтовні відповіді. Варто зазначити, що слухачі підтримали пропозицію встановити програму «M.E.Doc» в ННВЛ «Кабінет менеджменту» для практичного використання під час занять сучасного програмного забезпечення, зокрема при вивченні тем щодо комунікацій та прийняття управлінських рішень у бізнесі.
 
  
Вже 22 жовтня 2021 року програміст ТОВ "М.Е.ДОК" встановив програму «M.E.Doc» на компютери ННВЛ «Кабінет менеджменту», тому проходження курсів з користування програми «M.E.Doc» стало абсолютно доступною та реальною справою, що дозволить студентам отримати додаткові професійні компетентності, а викладачам – підвищити свою кваліфікацію. Також успішне завершення навчання дає право навчати працювати з цією програмою в своїх колективах.
 
 
Викладачі кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського висловлюють щиру вдячність за надану можливість ТОВ "М.Е.ДОК" і Артему Сергійовичу Кіму та сподіваються на подальшу плідну співпрацю, а члени гуртка «ДНК лідера» чекають на нові цікаві, пізнавальні зустрічі.
 
Керівники гуртка:
Кристина Драмарецька,
старший викладач кафедри менеджменту
ім. проф.Й.С. Завадського
Олександр Новак,
доцент кафедри менеджменту
ім. проф. Й.С. Завадського

  

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook