Проведено атестацію магістрів кафедри фінансів

October 25, 2021
    20 жовтня 2021 року на засіданні кафедри фінансів з використанням платформи Zoom відбулася онлайн атестація магістрів 1 року навчання, спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування». Для успішної атестації студенти мали представити дляа затвердження плани магістерських робіт,  свої власне портфоліо та обраний перелік вибіркових дисциплін.
   До присутніх звернулася завідувач кафедри фінансів проф. Давиденко Н.М., яка чітко пояснила порядок підготовки і захисту магістерських дипломних робіт за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування», а також вимоги до їх змісту та оформлення.

   Надія Миколаївна. зазначила, що магістерська робота є самостійним науковим дослідженням студента. Відповідно, її виконання є обов’язковою складовою навчального процесу для освітнього ступеня «Магістр». Окрім того, завідувач кафедри фінансів проф. Давиденко Н.М., анансувала проведення 75-ої студентської наукової конференції, яка відбудеться 25 листопада 2021 року та запропонувала студентам прийняти активну участь в ній.

   Далі перейшли до обговорення планів магістерських робіт. Адже наявність плану забезпечує послідовність викладу, правильну структуру роботи, більш певне охоплення матеріалу з обраної тематики магістерських робіт.
 
    Розглянули та обговорили теми та плани магістерських робіт наступних студентів:
   Блажевич Анастасії Михайлівни на тему: «Управління капіталом підприємства», науковий керівник  д.е.н., доцент Лемішко О.О.
   Вітряк Олени Геннадіївни на тему: «Фінанси місцевого самоврядування: стан, проблематика і перспективи розвитку», науковий керівник к.е.н., доцент Лабенко О.М.
    Волкова Андрія Юрійовича на тему: «Венчурне фінансування інвестиційних проектів», науковий керівник д.е.н., професор Давиденко Н.М.
    Ворони Ангеліни Віталіївни на тему: «Розвиток системи оподаткування в Україні»,  науковий керівник к.е.н., доцент Тітенко З.М.
  Гуріч Альони Сергіївни на тему: «Напрями інноваційного розвитку підприємства та джерела його фінансування», науковий керівник д.е.н., професор Давиденко Н.М.
    Мошенця Олега Олександровича на тему: «Управління фінансовими ресурсами підприємства», науковий керівник к.е.н., доцент Скрипник Г.О.
   Орологопуло Константина Олеговича на тему: «Антикризове фінансове управління підприємством», науковий керівник к.е.н., доцент Олійник Л.А.
   Папяна Юрія Сергійовича на тему: «Аналітична оцінка інвестиційної привабливості підприємства», науковий керівник к.е.н., доцент Лабенка О.М.
    Потерухи Євгенія Ігоровича на тему: «Управління фінансами державних підприємств»,  науковий керівник  к.е.н., доцент Олійник Л.А.
   Тимошенко Наталії Олександрівни на тему: «Сучасні тенденції розвитку системи пенсійного забезпечення в Україні», науковий керівник д.е.н., доцент Негоди Ю.В.
    Марченко Дар’ї Вікторівни на тему: «Управління витратами підприємства», науковий керівник д.е.н., професор Давиденко Н.М.
   Старюка Владислава Валерійовича на тему: «Діагностика фінансового стану підприємства в системі контролінгу»,  науковий керівник к.е.н., доцент Біляк Ю.В.
    Погорілого Ярослава Вікторовича на тему: «Фінансове забезпечення аграрних підприємств», науковий керівник к.е.н., доцент Скрипник Г.О.
   Палія Віталія Олександровича на тему: «Інвестиційна стратегія підприємтва та особливості її формування в сучасних умовах», науковий керінвик  д.е.н., професор Давиденко Н.М.
 

  

   Під час погодження планів до магістерських робіт викладачами кафедри були надані рекомендації щодо інформаційних джерел, фінансової та статистичної звітності, сайтів інформаційних та аналітичних агенцій, які стануть у нагоді при написанні випускної магістерської роботи.
  На завершення завідувач кафедри фінансів проф. Давиденко Н.М. відмітила, що магістерська  робота повинна бути написана самостійно, без текстових запозичень та засвідчити професійну зрілість випускника.
 
Тетяна Євенко,
старший викладач кафедри фінансів

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook