Відкрита лекція доцента кафедри фінансів О.М. Лабенка

September 17, 2021
   Відповідно до наказу ректора НУБіП України від 18.08.2021 року № 853 та затвердженого графіку проведення відкритих лекцій у осінньому семестрі 2021/2022 навчальному році, на економічному факультеті 16 вересня доцентом кафедри фінанси, к.е.н. Олександром Миколайовичем Лабенко на 1 парі було проведено відкриту лекцію в рамках дисципліни "Фінанси" для студентів спеціальності  "Фінанси, банківська справа і страхування". Тема лекції: "Податки і податкова система". Лекція прочитана англійською мовою для студентів групи де частина дисциплін викладається англійською мовою.
 
    Лекція проходила в офлайн режимі. Розглядалися питання необхідності сплати податків, їх види та класифікація. Дискусійним питання стали причини схильності до уникнення сплати податків.

   На відкритій лекції були присутні: відповідальний від економічного факультету за організацію проведення та оцінювання відкритих лекцій к.е.н., доцент кафедри банківської справи та страхування Костюк В.А., д.е.н., професор, завідувач кафедри фінансів Давиденко Н. М., д.е.н., доцент кафедри фінансів Негода Ю.В., доценти кафедри фінансів Буряк А.В., Мрачковська Н.К., Долженко І.І.

   Серед зауважень від студентів – повільніше проводити лекційне заняття. А загалом, як колеги так і студенти оцінили проведну лекцію як таку що прочитана на високому рівні.
Надія Мрачковська,
доцент кафедри фінансів
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook