Студентка юридичного факультету стала фіналістом ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

March 18, 2016

  Студентка 3 курсу юридичного факультету Теслюк Надія Андріївна під керівництвом к.ю.н., доцента кафедри адміністративного та фінансового права Артеменко Олени Вікторівни стала фіналістом ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Адміністративне право і процес; фінансове право; інформаційне право», та стала фіналістом конкурсу.
  Тема наукової роботи: «Адміністративно-правове забезпечення соціального захисту військовослужбовців - учасників АТО». Ця тема є актуальна в теперішній час, адже упродовж останніх двох років одним з першочергових завдань держави та місцевих органів виконавчої влади і органів місцевого самоврядування є забезпечення національної безпеки.


   Національна безпека спрямована на реалізацію в повному обсязі життєво важливих інтересів людини, суспільства та держави, забезпечення сприятливих умов для існування й розвитку нації, збереження та примноження її матеріальних і духовних цінностей.
Важливою складовою національної безпеки України є забезпечення соціального захисту та створення сприятливих адаптаційних умов для цивільного життя демобілізованих військовослужбовців, які повертаються з АТО, та їхніх сімей.

 

 

 

Доцент кафедри адміністративного та фінансового права

Артеменко О. В.
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook