Атестація аспірантів на порядку денному засідання кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського

February 8, 2024

            08 лютого 2024 року відбулося засідання кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського. На порядок денний було винесено питання атестації здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти зі спеціальності 073 Менеджмент та заслуховування звітів про виконання їх індивідуальних планів виконання освітньо-наукової програми підготовки здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії.

 

Аспіранти кафедри звітували про проходження освітньої та наукової складових індивідуального плану, про опубліковані результати досліджень, а також поділилися планами наступних етапів виконання дисертаційного дослідження. Присутні на атестації наукові керівники здобувачів дали позитивну характеристику їхньому науковому доробку та своєчасному виконанню індивідуального плану. Здобувачі продемонстрували високий науковий інтерес до процесу наукового пошуку та виконання дисертаційного дослідження.

За представленими результатами роботи аспірантів було прийнято рішення рекомендувати атестаційній комісії факультету аграрного менеджменту атестувати здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти зі спеціальності 073 Менеджмент. 

На засіданні було рекомендовано до друку навчально-методичні праці, а також обговорено ряд інших питань життєдіяльності кафедри.

 

Мар’яна Добрівська,
старший викладач кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook