«не КВН» від факультету захисту рослин, біотехнології та екології

26 жовтня 2018 року

     Відтепер 24 жовтня на факультеті захисту рослин, біотехнології та екології можна офіційно назвати днем гумору та дотепності. Саме в цей день Студентська організація за підтримки адміністрації факультету влаштувала знайомство з першокурсниками у вигляді гумористичного конкурсу з оригінальною назвою «неКВН».

     Команди-учасниці, а їх цього року було 6, змагались у трьох конкурсах. Спочатку команди продемонстрували свої візитівки. Ще одна команда оцінювала наших учасників. До складу вельмишановного журі увійшли: заступники декана факультету Петро Дрозд та Оксана Сикало, доцент кафедри екології агросфери та екологічного контролю Євгеній Бережняк, голова СО НУБіП Максим Паламарчук, Президент Аграрної Республіки Максим Гречанюк та капітан факультетської команди КВН Єлизавета Бережна, голова журі – декан факультету Микола Доля. Першими свій виступ представила команда під назвою «3 4 5 0 Д» (група 1 екологів). Студенти показали тільки одну мініатюру, але змусили сміятись усіх в залі. Другою виступала команда «Аграрвард» (група студентів захисту і карантин рослин), які порівнювали себе зі всесвітньовідомими персонами. Команда «Лісові шишки» (2 група екологи) були справді феєричними та запальними. Оригінальними жартами виділялася команда біотехнологів «Тяп-ляп». Хорошу акторську майстерність та командну гру продемонструвала команда «Кустарніки» (3 групи екологів). Найкращі жарти про студентів нашого факультету були у команди «Не команда», які дійсно довели, що вони не команда, а сім`я.

     У другому конкурсі усі команди з гумором описали справжнє життя студента-першокурсника НУБіП України.
     Третій конкурс дозволив показати майстерність команд у зйомці та монтажі відео-роликів. Перед студентами стояло завдання зняти відео у стилі «Очікування/реальність від навчання в НУБіП». Глядачі були в захваті, та зрозуміли, чого дійсно хочуть студенти.

     Перемогу за підсумками трьох конкурсів здобула «не Команда». Друге місце посіли «Лісові шишки», а третє – «Кустарнікі». Із заключними словами до студентів звернувся декан факультету Микола Доля. Він наголосив, що такі заходи дійсно підтверджують, що студентське життя на факультеті вирує. Усі команди отримали солодкі призи, а переможці – квитки у театр.

    Тепер ми впевнені, що з гумором у нас на факультеті точно проблем не буде. Дякуємо усім студентам за організацію та участь. Особливу подяку за підтримку в організації свята висловлюємо декану факультету Миколі Долі.

Дар’я Орєхова,
голова студентської організації ФЗРБтаЕ

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook