- Головна
- Навчальна робота
- Спеціальність 181 «Харчові технології»
- Робочі навчальні програми та силабуси дисциплін
- Здобутки кафедри
- Матеріально-технічна база
- Аудиторний фонд
- Навчальне та наукове видання кафедри
- Перелік дисциплін
- Організація практик студентів
- Профорієнтаційна робота
- Міжнародна діяльність
- Графік навчальної та виробничої практики
- Відеородзинки
- Наукові гуртки
- ВСТУП-2024: Абітурієнту
Робочі навчальні програми та силабуси дисциплін
Робоча програма навчальної дисципліни – це нормативний документ університету, що визначає місце навчальної дисципліни в системі професійної підготовки фахівця, мету й завдання її вивчення, роль та значення дисципліни для забезпечення оволодіння здобувачами вищої освіти системою необхідних знань та вмінь.
Силабус — навчальна програма дисципліни, яка включає в себе опис навчальної дисципліни, мету та завдання, змістовні модулі та найменування тем занять, тривалість кожного заняття, завдання до самостійної роботи, час консультацій, вимоги викладача, критерії оцінки, список використаної літератури.
2024 рік
ОС Бакалавр «Харчові технології»
ОС Магістр «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса»
ОС Магістр «Технологія зберігання та переробки водних біоресурсів»