Кафедра технології м’ясних, рибних та морепродуктів

Робочі навчальні програми та силабуси дисциплін

Робоча програма навчальної дисципліни  це нормативний документ університету, що визначає місце навчальної дисципліни в системі професійної підготовки фахівця, мету й завдання її вивчення, роль та значення дисципліни для забезпечення оволодіння здобувачами вищої освіти системою необхідних знань та вмінь.

Силабус — навчальна програма дисципліни, яка включає в себе опис навчальної дисципліни, мету та завдання, змістовні модулі та найменування тем занять, тривалість кожного заняття, завдання до самостійної роботи, час консультацій, вимоги викладача, критерії оцінки, список використаної літератури.

 

2024 рік

ОС Бакалавр «Харчові технології»  

ОС Магістр «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса»  

ОС Магістр «Технологія зберігання та переробки водних біоресурсів»  

ОС Магістр «Нутріціологія»  

Інші спеціальності

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook