- Головна
- Навчальна робота
- Спеціальність 181 «Харчові технології»
- Робочі навчальні програми та силабуси дисциплін
- Здобутки кафедри
- Матеріально-технічна база
- Аудиторний фонд
- Навчальне та наукове видання кафедри
- Перелік дисциплін
- Організація практик студентів
- Профорієнтаційна робота
- Міжнародна діяльність
- Графік навчальної та виробничої практики
- Відеородзинки
- Наукові гуртки
- ВСТУП-2024: Абітурієнту
Матеріально-технічна база
Матеріально-технічна база НУБіП України та місця позааудиторної активності студентів
- Музей історії університету (віртуальний тур)
- Музей лісових звірів та птахів ім. професора О.О. Салганського (віртуальний тур)
- Музей анатомії (віртуальний тур)
- Огляд військової кафедри НУБіП України
- Ескурсійні маршрути НУБіП України
- Спортивні секції та клуби
- Студії кафедри культурології
- Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України
- Студмістечко НУБіП
- Огляд матеріально-технічної бази підготовки