- Головна
- Навчальна робота
- Спеціальність 181 «Харчові технології»
- Робочі навчальні програми та силабуси дисциплін
- Здобутки кафедри
- Матеріально-технічна база
- Аудиторний фонд
- Навчальне та наукове видання кафедри
- Перелік дисциплін
- Організація практик студентів
- Профорієнтаційна робота
- Міжнародна діяльність
- Графік навчальної та виробничої практики
- Відеородзинки
- Наукові гуртки
- ВСТУП-2024: Абітурієнту
Відеородзинки
Шановні студенти, колеги, та гості нашого сайту, на цій сторінці ви можете переглянути відеоматеріал у якому експерти нашого факультету дають поради та настанови щодо харчових продуктів, систем енергозбереження, відновлювальних джерел енергії, екологічних аспектів та творчих вечорів присвячених різним видатним датам у яких приймають участь студентство та науково-педагогічний персонал нашого факультету. Для перегляду відео достатньо кликнути на фото. Гарного Вам перегляду.
Оцінка якості зельців експертом Баль-Прилипко Ларисою Вацлавівною
Оцінка якості ковбасних виробів експертом Баль-Прилипко Ларисою Вацлавівною
Оцінка якості баликових виробів
Оцінка якості перепелиних яєць експертом Баль-Прилипко Ларисою Вацлавівною