Кафедра технології м’ясних, рибних та морепродуктів

Відеородзинки

Шановні студенти, колеги, та гості нашого сайту, на цій сторінці ви можете переглянути відеоматеріал у якому експерти нашого факультету дають поради та настанови щодо харчових продуктів, систем енергозбереження, відновлювальних джерел енергії, екологічних аспектів та творчих вечорів присвячених різним видатним датам у яких приймають участь студентство та науково-педагогічний персонал нашого факультету. Для перегляду відео достатньо кликнути на фото. Гарного Вам перегляду.

 

 

 

Оцінка якості зельців експертом Баль-Прилипко Ларисою Вацлавівною

Оцінка якості ковбасних виробів експертом Баль-Прилипко Ларисою Вацлавівною

Оцінка якості баликових виробів

Оцінка якості перепелиних яєць експертом Баль-Прилипко Ларисою Вацлавівною

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook