Кафедра технології м’ясних, рибних та морепродуктів

ВСТУП-2024: Абітурієнту

 На факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК здійснюється підготовка висококваліфікованих фахівців для харчової та переробної галузей з питань якості, стандартизації та сертифікації продукції АПК України.

Висока якість підготовки фахівців забезпечується завдяки:

• висококваліфікованому науково-педагогічному персоналу;

• багатоступеневій системі освіти: освітні ступені “Бакалавр” і “Магістр” з можливістю подальшого навчання в аспірантурі;

• навчальним планам, які адаптовані до системи отримання вищої освіти в Європі;

• сучасній матеріально-технічній базі університету;

• практичній підготовці з метою набуття професійних навиків на кращих підприємствах України;

• можливості пройти практичне стажування на підприємствах за кордоном;

• активній співпраці з Радою роботодавців.

 

Детальна інформація: https://nubip.edu.ua/node/30

Терміни вступної кампанії: https://nubip.edu.ua/node/19923

Перелік документів: https://nubip.edu.ua/node/19907

 

Випускникам шкіл

      Відповідно до Правил прийому на 2023 рік  вступ на базі повної загальної середньої освіти буде проходити на основі Національного мультипредметного тесту у 2023 році та/або сертифікатів ЗНО 2020 та 2021 років

         Під час подання заяв вступник, що претендує на місця державного замовлення, має зазначити її пріоритетність, при цьому показник пріоритетності 1 (один) означає найвищу пріоритетність. 

     Зазначена вступником пріоритетність заяви не може бути зміненою.

          Мінімальна кількість балів з конкурсних предметів для допуску до участі в конкурсі:

  • українська мова і література (українська мова) – 100 балів.
  • другий предмет – 100 балів для усіх спеціальностей, окрім спеціальності Геодезія та землеустрій – 110 балів.
  • третій предмет (на вибір ) – 100 балів.


        Перелік документів для вступу

 Денна форма ОС "Бакалавр"  

Структурний підрозділ

код

Спеціальність

(Освітня програма)

Перелік конкурсних предметів

Ліцензований обсяг на 2023/2024 н.р. 

Вартість 1 року  навчання у 2023 р. 

Предмет 1

Предмет 2

Предмет 3

Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК

181

Харчові технології (Харчові технології; Ресторанні технології)

Українська мова

Математика

Історія України, або іноземна мова, або біологія, або географія, або фізика, або хімія

150

25710

229

Громадське здоров’я (Нутриціологія здорового харчування)

Біологія, або фізика, або хімія

50

25710


 Заочна форма ОС "Бакалавр"  

Структурний підрозділ

код

Спеціальність

(Освітня програма)

Перелік конкурсних предметів

Ліцензований обсяг на 2023/2024 н.р.

Вартість 1 року  навчання у 2023 р.

Предмет 1

Предмет 2

Предмет 3

Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК

181

Харчові технології

Українська мова

Математика

Історія України, або іноземна мова, або біологія, або географія, або фізика, або хімія

50

13820

 

Випускникам технікумів і коледжів 

Денна форма ОС "Бакалавр"

Структурний підрозділ

Спеціальність (Освітні програми)

Сертифікат ЗНО

Вступне випробування

Вартість 1 року навчання у 2023 р.

за держзамовленням та за кошти фізичних або юридичних осіб

тільки

за кошти фізичних або юридичних осіб

Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК

181 – Харчові технології

Українська мова

Фахове вступне випробування

25710

Історія України

Математика

229- Громадське здоров’я (Нутриціологія)

Українська мова

Фахове вступне випробування

25710

Історія України

Математика

 

Вступ для здобуття освітнього ступеня «Магістр»

Освітній ступінь "Магістр", денна форма  

СТРУКТУРНИЙ ПІДРОЗДІЛ

СПЕЦІАЛЬНІСТЬ

ОСВІТНЯ ПРОГРАМА

ФАКУЛЬТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК

Харчові технології

1.   Технології зберігання, консервування та переробки м’яса

2. Технології зберігання та переробки водних біоресурсів

3.      Нутриціологія

Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка

   Якість, стандартизація та сертифікація

 

 Освітній ступінь "Магістр", заочна форма 

СТРУКТУРНИЙ ПІДРОЗДІЛ

СПЕЦІАЛЬНІСТЬ

ОСВІТНЯ ПРОГРАМА

ФАКУЛЬТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК

 

Харчові технології

1. Технології зберігання, консервування та переробки м’яса

2.    Нутриціологія

Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка

Якість, стандартизація та сертифікація

ВАРТІСТЬ НАВЧАННЯ

Денна форма навчання

181 Харчові технології

ОП

Тривалість навчання, рік

Вартість одного року навчання, грн

Вартість за увесь період навчання, грн

 

Нутриціологія

 

2,0

 

 

29,630

 

 

59,260

 

Технології зберігання, консервування та переробки м'яса

 

1,5

 

29,630

 

44,445

Технології зберігання та переробки водних біоресурсів

175 Інформаційно-вимірювальні технології

Якість, стандартизація та сертифікація

1,5

29,630

44,445

Заочна форма навчання

181 Харчові технології

Нутриціологія

 

1,5

 

16,110

 

24,165

Технології зберігання, консервування та переробки м'яса

175 Інформаційно-вимірювальні технології

Якість, стандартизація та сертифікація

1,5

16,110

24,165


 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook