- Головна
- Навчальна робота
- Спеціальність 181 «Харчові технології»
- Робочі навчальні програми та силабуси дисциплін
- Здобутки кафедри
- Матеріально-технічна база
- Аудиторний фонд
- Навчальне та наукове видання кафедри
- Перелік дисциплін
- Організація практик студентів
- Профорієнтаційна робота
- Міжнародна діяльність
- Графік навчальної та виробничої практики
- Відеородзинки
- Наукові гуртки
- ВСТУП-2024: Абітурієнту
ВСТУП-2024: Абітурієнту
На факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК здійснюється підготовка висококваліфікованих фахівців для харчової та переробної галузей з питань якості, стандартизації та сертифікації продукції АПК України.
Висока якість підготовки фахівців забезпечується завдяки:
• висококваліфікованому науково-педагогічному персоналу;
• багатоступеневій системі освіти: освітні ступені “Бакалавр” і “Магістр” з можливістю подальшого навчання в аспірантурі;
• навчальним планам, які адаптовані до системи отримання вищої освіти в Європі;
• сучасній матеріально-технічній базі університету;
• практичній підготовці з метою набуття професійних навиків на кращих підприємствах України;
• можливості пройти практичне стажування на підприємствах за кордоном;
• активній співпраці з Радою роботодавців.
Детальна інформація: https://nubip.edu.ua/node/30
Терміни вступної кампанії: https://nubip.edu.ua/node/19923
Перелік документів: https://nubip.edu.ua/node/19907
Випускникам шкіл
Відповідно до Правил прийому на 2023 рік вступ на базі повної загальної середньої освіти буде проходити на основі Національного мультипредметного тесту у 2023 році та/або сертифікатів ЗНО 2020 та 2021 років.
Під час подання заяв вступник, що претендує на місця державного замовлення, має зазначити її пріоритетність, при цьому показник пріоритетності 1 (один) означає найвищу пріоритетність.
Зазначена вступником пріоритетність заяви не може бути зміненою.
Мінімальна кількість балів з конкурсних предметів для допуску до участі в конкурсі:
- українська мова і література (українська мова) – 100 балів.
- другий предмет – 100 балів для усіх спеціальностей, окрім спеціальності Геодезія та землеустрій – 110 балів.
- третій предмет (на вибір ) – 100 балів.
Денна форма ОС "Бакалавр"
Структурний підрозділ | код | Спеціальність (Освітня програма) | Перелік конкурсних предметів | Ліцензований обсяг на 2023/2024 н.р. | Вартість 1 року навчання у 2023 р. | ||
Предмет 1 | Предмет 2 | Предмет 3 | |||||
Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК | 181 | Харчові технології (Харчові технології; Ресторанні технології) | Українська мова | Математика | Історія України, або іноземна мова, або біологія, або географія, або фізика, або хімія | 150 | 25710 |
229 | Громадське здоров’я (Нутриціологія здорового харчування) | Біологія, або фізика, або хімія | 50 | 25710 |
Заочна форма ОС "Бакалавр"
Структурний підрозділ | код | Спеціальність (Освітня програма) | Перелік конкурсних предметів | Ліцензований обсяг на 2023/2024 н.р. | Вартість 1 року навчання у 2023 р. | ||
Предмет 1 | Предмет 2 | Предмет 3 | |||||
Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК | 181 | Харчові технології | Українська мова | Математика | Історія України, або іноземна мова, або біологія, або географія, або фізика, або хімія | 50 | 13820 |
Випускникам технікумів і коледжів
Денна форма ОС "Бакалавр"
Структурний підрозділ | Спеціальність (Освітні програми) | Сертифікат ЗНО | Вступне випробування | Вартість 1 року навчання у 2023 р. | |
за держзамовленням та за кошти фізичних або юридичних осіб | тільки за кошти фізичних або юридичних осіб | ||||
Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК | 181 – Харчові технології | Українська мова | Фахове вступне випробування | 25710 | |
Історія України | Математика | ||||
229- Громадське здоров’я (Нутриціологія) | Українська мова | Фахове вступне випробування | 25710 | ||
Історія України | Математика |
Вступ для здобуття освітнього ступеня «Магістр»
Освітній ступінь "Магістр", денна форма
СТРУКТУРНИЙ ПІДРОЗДІЛ | СПЕЦІАЛЬНІСТЬ | ОСВІТНЯ ПРОГРАМА |
ФАКУЛЬТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК | Харчові технології | 1. Технології зберігання, консервування та переробки м’яса 2. Технології зберігання та переробки водних біоресурсів 3. Нутриціологія |
Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка | Якість, стандартизація та сертифікація |
Освітній ступінь "Магістр", заочна форма
СТРУКТУРНИЙ ПІДРОЗДІЛ | СПЕЦІАЛЬНІСТЬ | ОСВІТНЯ ПРОГРАМА |
ФАКУЛЬТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК |
Харчові технології | 1. Технології зберігання, консервування та переробки м’яса 2. Нутриціологія |
Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка | Якість, стандартизація та сертифікація |
Денна форма навчання | |||
181 Харчові технології | |||
ОП | Тривалість навчання, рік | Вартість одного року навчання, грн | Вартість за увесь період навчання, грн |
Нутриціологія |
2,0
|
29,630
|
59,260
|
Технології зберігання, консервування та переробки м'яса |
1,5 |
29,630 |
44,445 |
Технології зберігання та переробки водних біоресурсів | |||
175 Інформаційно-вимірювальні технології | |||
Якість, стандартизація та сертифікація | 1,5 | 29,630 | 44,445 |
Заочна форма навчання | |||
181 Харчові технології | |||
Нутриціологія |
1,5 |
16,110 |
24,165 |
Технології зберігання, консервування та переробки м'яса | |||
175 Інформаційно-вимірювальні технології | |||
Якість, стандартизація та сертифікація | 1,5 | 16,110 | 24,165 |