ОС Бакалавр «Харчові технології»
Навчальні дисципліни | Галузь знань та спеціальність, для якої читається дисципліна | Робоча програма з дисципліни | |
1 |
Університетська освіта | G «Інженерія, виробництво та будівництво», спеціальність G13 «Харчові технології» | |
2 | Загальні технології харчової промисловості | 18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології» |
|
2.1 | Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів | 18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології» | |
2.2 | Технологія жирів та жирозамінників | 18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології» | |
2.3 | Технологія м’яса та м’ясних продуктів | 18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології» | |
2.4 | Технологія молока і молочних продуктів | 18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології» | |
2.5 | Технологія консервування плодів та овочів | 18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології» | |
3 | Технологія полісахаридів та їх застосування в харчовій промисловості | 18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології» | |
4. | Науково-дослідна робота студента | 18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології» | |
5. | Теоретичні основи харчових технологій | 18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології» G «Інженерія, виробництво та будівництво», спеціальність G13 «Харчові технології» |
|
6. | Основи фізіології та гігієни харчування | 18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології» | |
7. | Гігієна та санітарія мꞌясопереробних підприємств | 18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології» | |
8. | Менеджмент підприємств м'ясопереробної галузі з основами підприємництва | 18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології» | |
9. | Технологічні розрахунки, облік і звітність у м'ясопереробній галузі | 18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології» | |
10. | Контроль якості і безпеки продукції м'ясопереробної галузі | 18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології» | |
11. | Фізико-хімічні та біохімічні основи переробки м’яса | 18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології» | |
12. | Технологія м'яса та м'ясопродуктів | 18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології» | |
13. | Гігієна та санітарія рибопереробних підприємств | 18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології» | |
14. | Менеджмент підприємств рибопереробної галузі з основами підприємництва | 18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології» | |
15. | Технологічні розрахунки, облік і звітність у рибопереробній галузі | 18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології» | |
16. | Контроль якості і безпеки продукції рибопереробної галузі | 18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології» | |
17. | Фізико-хімічні та біохімічні основи переробки риби та морепродуктів | 18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології» | |
18. | Технологія риби та морепродуктів | 18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології» | |
19. | Хімія смаку, запаху, кольору | 18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології» | |
20. | Технологія продукції ресторанного господарства | 18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології» | |
21. | Гігієна та санітарія у закладах ресторанного господарства | 18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології» | |
22. | Ідентифікація та методи виявлення фальсифікації харчової продукції | 18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології» | |
23. | Менеджмент закладів ресторанного господарства | 18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології» | |
24. | Товарознавство в ресторанному господарстві | 18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології» | |
25. | Сенсорний аналіз | 18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології» | |
26. | Кухні народів світу | 18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології» | |
27. | Науково-дослідна робота студента | 18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології» | |
28. | Технологія харчування | 18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології» | |
29. | Технологія оздоровчих харчових продуктів | 18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології» | |
30. | Економіка підприємств | 18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології» |