ОС Бакалавр «Харчові технології»

 

Навчальні дисципліни

Галузь знань та спеціальність, для якої читається

дисципліна

Робоча програма з дисципліни

1

 

 

Університетська освіта

G «Інженерія, виробництво та будівництво», спеціальність G13 «Харчові технології»

 

2

Загальні технології харчової промисловості

18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології»

 

2.1

Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів

18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології»

2.2

Технологія жирів та жирозамінників

18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології»

 

2.3

Технологія м’яса та м’ясних продуктів

18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології»

 

2.4

Технологія молока і молочних продуктів

18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології»

2.5

Технологія консервування плодів та овочів

18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології»

 

3

Технологія полісахаридів та їх застосування в харчовій промисловості

18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології»

4.

Науково-дослідна робота студента

18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології»

5.

Теоретичні основи харчових технологій

18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології»

G «Інженерія, виробництво та будівництво», спеціальність G13 «Харчові технології»

 

 

6.

Основи фізіології та гігієни харчування

18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології»

7.

Гігієна та санітарія мꞌясопереробних підприємств

18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології»

 

8.

Менеджмент підприємств м'ясопереробної галузі з основами підприємництва

18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології»

9.

Технологічні розрахунки, облік і звітність у м'ясопереробній галузі

18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології»

 

10.

Контроль якості і безпеки продукції м'ясопереробної галузі

18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології»

 

11.

Фізико-хімічні та біохімічні основи переробки м’яса

18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології»

 

12.

Технологія м'яса та м'ясопродуктів

18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології»

 

13.

Гігієна та санітарія рибопереробних підприємств

18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології»

14.

Менеджмент підприємств рибопереробної галузі з основами підприємництва

18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології»

 

15.

Технологічні розрахунки, облік і звітність у рибопереробній галузі

18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології»

 

16.

Контроль якості і безпеки продукції рибопереробної галузі

18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології»

 

17.

Фізико-хімічні та біохімічні основи переробки риби та морепродуктів

18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології»

 

18.

Технологія риби та морепродуктів

18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології»

 

19.

Хімія смаку, запаху, кольору

18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології»

 

20.

Технологія продукції ресторанного господарства

18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології»

21.

Гігієна та санітарія у закладах ресторанного господарства

18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології»

 

22.

Ідентифікація та методи виявлення фальсифікації харчової продукції

18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології»

 

23.

Менеджмент закладів ресторанного господарства

18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології»

24.

Товарознавство в ресторанному господарстві

18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології»

25.

Сенсорний аналіз

18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології»

26.

Кухні народів світу

18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології»

 

27.

Науково-дослідна робота студента

18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології»

 

28.

Технологія харчування

18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології»

29.

Технологія оздоровчих харчових продуктів

18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології»

 

30.

Економіка підприємств

18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології»

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook