ОС Магістр «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса»

 

Навчальні дисципліни

Галузь знань та спеціальність, для якої читається

дисципліна

Робоча програма з дисципліни

1.

Сучасні методи досліджень галузі

G «Інженерія, виробництво та будівництво», спеціальність G13 «Харчові технології»

 

2.

Актуальні проблеми галузі

G «Інженерія, виробництво та будівництво», спеціальність G13 «Харчові технології»

 

3.

Технологія консервування і зберігання м'яса

G «Інженерія, виробництво та будівництво», спеціальність G13 «Харчові технології»

 

5.

Біологічно активні речовини  з тваринницької сировини

18 «Виробництво та технології», 181 «Харчові технології»

 

6.

Технологія кормів для домашніх тварин

18 «Виробництво та технології», 181 «Харчові технології»

7.

Винахідництво та патентно-ліцензійна робота

18 «Виробництво та технології», 181 «Харчові технології»

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook