ОС Магістр «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса»
Навчальні дисципліни | Галузь знань та спеціальність, для якої читається дисципліна | Робоча програма з дисципліни | |
1. | Сучасні методи досліджень галузі | G «Інженерія, виробництво та будівництво», спеціальність G13 «Харчові технології» | |
2. | Актуальні проблеми галузі | G «Інженерія, виробництво та будівництво», спеціальність G13 «Харчові технології» | |
3. | Технологія консервування і зберігання м'яса | G «Інженерія, виробництво та будівництво», спеціальність G13 «Харчові технології» | |
5. | Біологічно активні речовини з тваринницької сировини | 18 «Виробництво та технології», 181 «Харчові технології» | |
6. | Технологія кормів для домашніх тварин | 18 «Виробництво та технології», 181 «Харчові технології» | |
7. | Винахідництво та патентно-ліцензійна робота | 18 «Виробництво та технології», 181 «Харчові технології» |