ОС Магістр «Нутріціологія»
Навчальні дисципліни | Галузь знань та спеціальність, для якої читається дисципліна | Робоча програма з дисципліни | |
1. | Харчова хімія | G «Інженерія, виробництво та будівництво», спеціальність G13 «Харчові технології» | |
2. | Сучасні методи досліджень | 18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології» | |
3. | Мікробіота, пробіотики та пребіотики | 18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології» | |
4. | Спортивне і превентивне харчування | 18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології» | |
5. | Харчові та дієтичні добавки | 18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології» | |
8. | Технології здорового харчування | 18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології» | |
9. | Організація підготовки наукової роботи | 18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології» | |
10. | Інноваційні технології в нутриціології | 18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології» |