ОС Магістр «Нутріціологія»

 

Навчальні дисципліни

Галузь знань та спеціальність, для якої читається

дисципліна

Робоча програма з дисципліни

1.

Харчова хімія

G «Інженерія, виробництво та будівництво», спеціальність G13 «Харчові технології»

 

2.

Сучасні методи досліджень

18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології»

 

3.

Мікробіота, пробіотики та пребіотики

18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології»

4.

Спортивне і превентивне харчування

18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології»

 

5.

Харчові та дієтичні добавки

18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології»

8.

Технології здорового харчування

18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології»

 

9.

Організація підготовки наукової роботи

18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології»

 

10.

Інноваційні технології в нутриціології

18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології»

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook