Інші спеціальності

 

Навчальні

дисципліни

Галузь знань та спеціальність, для якої читається

дисципліна

Робоча програма з дисципліни

1.

Гігієна та санітарія в галузі

24 «Сфера обслуговування»; 241 «Готельно-ресторанна справа»

 

2.

Технологія переробки продукції тваринництва

20 «Аграрні науки»; 204 «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва»

 

3.

Технологія переробки риби

20 «Аграрні науки»; 207 «Водні біоресурси та аквакультура»

 

4.

Економічні аспекти підприємницької діяльності

17 «Електроніка, автоматизація та електронні комунікації», 175 «Інформаційно-вимірювальні технології»

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook