На черзі – нова зміна випускників магістратури 2015 року

16 грудня 2015 року

     Нині на всіх факультетах та навчально-наукових інститутах університету інтенсивно проходять захисти магістерських робіт. 
     Успішно проведено засідання екзаменаційних комісій в навчально-науковому інституті лісового і садово-паркового господарства за спеціальностями «Садово-паркове господарство», «Лісове господарство», «Мисливське господарство» та на економічному факультеті за спеціальностями «Облік і аудит», «Економіка підприємства», «Фінанси і кредит».

    

     Натомість активно працюють екзаменаційні комісії на факультетах аграрного менеджменту, тваринництва та водних біоресурсів, агробіологічного, землевпорядкування та інших.
     За результатами захисту магістерських робіт у грудні 2015 року в університеті планується випуск фахівців освітнього рівня «Магістр» – близько 1350 осіб за денною формою навчання та майже 240 осіб – за заочною формою.

    

     Відділ працевлаштування та видачі документів про освіту отримав від факультетів та навчально-наукових інститутів заявки на замовлення для випускників магістратури за денною та заочною формами навчання більше 250 дипломів з відзнакою. Отже на черзі – нова зміна випускників магістратури 2015 року.

Лариса Кліх,
начальник навчально-методичного відділу

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook