Кафедра автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка

Проблемна науково-дослідна лабораторія «Інтелектуальні управляючі системи в АПК»

    Кафедра автоматики та робото-технічних систем ім. ак. І.І.Мартиненка проводить наукові дослідження за темами, що є складовими важливого для України наукового спрямування:
автоматизація складних біотехнічних об’єктів із використанням сучасних мікропроцесорних систем та інтелектуальних алгоритмів управління.
    При цьому об’єктами управління виступають: тепличні комбінати, птахофабрики, підприємства переробки сільськогосподарської та харчової продукції, біогазові енергетичні підприємства, зернові господарства, що спрямовані на застосуванні систем точного землеробства, технічні засоби, що використовуються для створенні в Україні єдиної Національної синхро-інформаційної системи.
    Технічне оснащення кафедри дозволяє проводити дослідження на самому високому рівні, що створює умови для їх опублікуванні в сучасних міжнародних наукових виданнях (інформація опублікування результатів наукових досліджень подана в розділі «Склад кафедри» для кожного працівника кафедри).
  Положення про проблемну науково-дослідну лабораторію «Інтелектуальні управляючі системи в АПК»  (кімн.141 та 144 корп. 11)

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook