На семінарі-нараді обговорили перспективи дистанційного навчання спеціалістів Держпродспоживслужби
30 січня 2018 р. на базі  Навчально-наукового інституту післядипломної освіти був проведений  семінар-нарада з питань організації професійного навчання та  впровадження програми дистанційного навчання в Держпродспоживслужбі на  платформі «Moodle», у якому прийняв участь Бойко Григорій – заступник  декана факультету ветеринарної медицини з питань післядипломної освіти
Це  перший підготовчий етап запуску дистанційного навчання для спеціалістів  Держпродспоживслужби, який стосувався питань організації професійного  навчання та впровадження модуля «Організаційна структура».
У  вступному слові Голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа подяував  НУБіП України за сприяння у постійному навчанні та підвищенні  професійної компетентності працівників Держпродспоживслужби у галузі  ветеринарної медицини і зазначив, що кожен спеціаліст має бути  зацікавлений у постійному підвищенні своєї кваліфікації, щоб бути в  курсі сучасних тенденцій та викликів – як законодавчих, так і фахових.

Директор  ННІ післядипломної освіти Марія Кулєць наголосила про можливість вступу  до університету на програми перепідготовки з наданням другої вищої  освіти і магістерські програми, які функціонують в ННІ післядипломної  освіти, а також можливості стажування фахівців ветеринарної медицини на  комерційній основі на базі факультету ветеринарної медицини та ННІ  післядипломної освіти НУБіП України.
Під  час наради-семінару Бойко Григорій провів зустріч із спеціалістами  Держпродспоживслужби: завідувачем сектору організації професійного  навчання Наталією Костіною та Міною Баровою – експертом з питань  ветеринарії та безпечності харчових продуктів. Внесено пропозиції щодо  удосконалення системи перепідготовки і підвищення кваліфікації  спеціалістів ветеринарної медицини. Григорій Бойко запропонував  впровадження у процес перепідготовки і підвищення кваліфікації  спеціалістів ветеринарної медицини дистанційного навчання на базі Центру  дистанційних технологій навчання НУБіП України, тим паче, що наш  університет має потужні напрацювання в даному напрямку і достатню  матеріальну базу. 

Семінар-навчання  організовано спільно з проектом ЄС «Вдосконалення системи контролю  безпечності харчових продуктів в Україні». Участь у ньому взяло майже 50  представників територіальних органів Держпродспоживслужби.
Іщенко В.Д.