Впровадження проекту DAAD «Digital Modernization of Lecturing in Ukrainian Agricultural Universities»

22 вересня 2021 року
     Національний університет біоресурсів і природокористування України активно приймає участь у реалізації проекту DAAD «Digital Modernization of Lecturing in Ukrainian Agricultural Universities» за сприяння Університету прикладних наук Вайнштефан-Тріздорф (Weihenstephan – Triesdorf University of Applied Science), (Німеччина).

     Керівником проекту від НУБіП України є проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук. Проєкт передбачає отримання інноваційного досвіду з підвищення цифрової компетентності учасників освітнього процесу та впровадження нових телекомунікаційних мереж в університеті.
     У рамках даного проекту на початку вересня 2021 р. викладачі НУБіП України разом із колегами Миколаївського національного аграрного університету та Сумського національного аграрного університету приймали участь у Міжнародному тренінгу щодо сучасних інтерактивних методів викладання. Лектором тренінгу став викладач Nieky van Veggel з коледжу Університету Ріттл (Великобританія).

     Наступним вагомим результатом реалізації проекту було стажування викладачів в Університеті прикладних наук Вайнштефан-Тріздорф з метою створення відео навчальних матеріалів для бізнес планування. Викладачі економічного факультету – Куць Тетяна і Собченко Тетяна разом з колегами факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК – Очколяс Оленою та Ніколаєнко Миколою пройшли навчання щодо створення відео для навчальних матеріалів.

     Проект DAAD «Digital Modernization of Lecturing in Ukrainian Agricultural Universities» сприяє зміцненню міжнародної співпраці між НУБіП України та Університетом прикладних наук Вайнштефан-Тріздорф для здійснення успішної діджиталізації аграрної освіти відповідно до вимог сьогодення.

О.М. Лабенко,
директор ННЦ міжнародної діяльності

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook