Розпочала роботу Комісія з поселення працівників у гуртожитки студентського містечка на 2021-2022 навчальний рік

16 липня 2021 року
     4.07.2021 року розпочала роботу Комісія з поселення працівників у гуртожитки студентського містечка на 2021-2022 навчальний рік під головуванням проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку Кваші С.М. та заступника голови комісії проректора з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Ткачука В.А. Комісія зібралась у повному складі та розглядала заяви співробітників які виявили бажання проживати в студентських гуртожитках.

     Нагадаємо, що поселення здійснюється з метою забезпечення тимчасовим житлом молодих спеціалістів, працівників університету та сторонніх осіб, які співпрацюють з підрозділами університету. Кожен співробітник, який виявив намір проживати у гуртожитку студентського містечка повинен був пройти певну процедуру згідно «Положення про поселення (переселення, виселення) молодих спеціалістів, працівників університету в гуртожитки студентського містечка НУБіП України», а саме: подати заяву на поселення згідно зразків: для одинаків на ліжко-місце або для сімейних на окрему кімнату. Наступним кроком є отримання візи завідувача гуртожитку, керівника структурного підрозділу, в якому працює, декана (директора ННІ) також бухгалтерії НУБіП України щодо відсутності заборгованості з оплати за тимчасове проживання в гуртожитку (при умові попереднього проживання у гуртожитку). Заяву та документи, що засвідчують особу, співробітник передає завідувачу, а той у свою чергу надає у дирекцію студентського містечка, де формуються списки бажаючих на поселення.

    Протягом липня місяця поточного року будуть проводитись засідання Комісії з поселення працівників університету в гуртожитки. Слід зазначити, що якщо рішення позитивне, голова Комісії накладає резолюцію на заяві і відповідно готується проект наказу на поселення, а при відмові – лист-відмову із зазначенням її причин.
     Рішення Комісії виправдовують очікування багатьох бажаючих мешкати у гуртожитках НУБіП України. Проте, варто пам’ятати, що ми маємо зменшувати коефіцієнт ущільнення по гуртожитках і звільняти кімнати для поселення студентів. Тому директорам/деканам, необхідно звертати увагу на цей вагомий чинник при прийнятті на роботу фахівців.

     Одночасно на Комісії пролунала думка про те, що за зараз найбільш сприятливий час для інвестування у власну нерухомість. Чим і рекомендуємо скористатися працівникам, що тимчасово проживають в гуртожитках студентського містечка і мають для цього певні можливості.
     Отож, прийнято перші рішення про поселення, проте по деяких співробітниках Комісія проведе наступне засідання, що вимагає повторного розгляду у зв’язку із постійною заборгованістю за проживання, не дотримання Правил внутрішнього розпорядку у гуртожитках, або не вчасне надання пакетів документів на поселення.

Мирослава Терлецька,
секретар комісії з поселення працівників

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook