Міжнародний науково-педагогічний семінар «Висококваліфікований випускник – основа перспективного розвитку агропромислового виробництва»

4 червня 2021 року
      27 травня 2021 року, на базі Вищої Школи Агробізнесу в Ломжі (Польща), відбувся Міжнародний науково-педагогічний семінар «Висококваліфікований випускник – основа перспективного розвитку агропромислового виробництва» в рамках підвищення кваліфікації як складової навчання впродовж життя. 

        Організаторами даного семінару виступили керівництво та викладацько-професорський склад Вищої Школи Агробізнесу в Ломжі (Польща).

  

   У заході взяли участь науково-педагогічні працівники ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інституту». Семінар відбувся на платформі Microsoft Teams за допомогою попередньо створеного облікового запису в Microsoft.

4Screenshot 21Screenshot 22

Screenshot 23

   Найкращі спікери Wyższej Szkoły Agrobiznesu w Łomży та учасники семінару з України поділилися досвідом підготовки здобувачів освіти за спеціальностями для системи агропромислового виробництва. Модератором заходу виступила Зоя Шарлович (PhD, ад’юнкт, адміністративно-офісний працівник WSA). Учасники семінару мали можливість взяти участь в дискусії через перекладача з польськими колегами.

Screenshot 10

Screenshot 20 2

   За результатами семінару учасники отримають сертифікат тривалістю 6 год. (0,2 кредити ЕСТS).

Screenshot 29

Screenshot 25 1

   Учасники семінару отримали неоціненний досвід завдяки обміну інформацією як з іноземними, так і українськими колегами, які мають багато цінних напрацювань. Такі заходи відкривають багато кордонів, на жаль, в період пандемії вони лише віртуальні, але всім нам є до чого прагнути, адже самоосвіта і саморозвиток є важливими складовими у роботі науково-педагогічного працівника.

Screenshot 27

Галина Христенко,
завідувачка навчального відділу

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook