Марія Левицька призер II етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

24 травня 2021 року

 

 

     Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 24 листопада 2020 року № 1457 Одеська національна академія харчових технологій затверджений базовим закладом вищої освіти з проведення другого туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у 2020/2021 навчальному році.

     Для участі в Конкурсі було надіслано 74 наукові робіт, що надійшли з 36 закладів вищої освіти. За результатами рецензування конкурсних робіт Галузевою конкурсною комісією сформовано їх рейтинговий список, згідно якого на підсумкову науково-практичну конференцію був запрошений 30 конкурсантів. Другий етап конкурсу відбувся 21 травня 2021 року в режимі Zoom-конференції, де конкурсанти представляли результати своїх наукових досліджень та відповідали на запитання членів Галузевої конкурсної комісії в дискусійному форматі.

    Національний університет біоресурсів і природокористування України на даному конкурсі представляли:

  1. Кантур Максим, здобувач ОС «Бакалавр» 2 курс спеціальності «Туризм».
  2. Дранко Ірина та Машовець Дарія, здобувачки ОС «Бакалавр» 3 курс спеціальності «Туризм».
  3. Левицька Марія, здобувач ОС «Магістр» 1 року навчання спеціальності 073 «Менеджмент» освітньо-професійної програми (ОПП).

     Наукові керівники:

  1. Басюк Д.І., завідувач кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу, д.е.н., професор.
  2. Бардаш С.В., професор кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу, д.е.н., професор.
  3. Левицька І.В., професор кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу, д.е.н., професор.

     Конкурсна комісія оцінювала наукові роботи за наступними критеріями: актуальність проблеми дослідження, новизна та оригінальність ідеї, використання методів дослідження, теоретичні наукові результати, практичні результати з актами впровадження, джерела інформації, якість оформлення та наукові публікації.
   

     За результатами наукового пошуку Левицької Марії було опубліковано статтю у науковому, виробничо-практичному журналі: «Регіональна бізнес-економіка та управління» (№2(66), 2020) - «Інноваційні стратегії підприємства готельного бізнесу та їх планування», а також результати дослідження були апробовані на Міжнародній науково-практичній конференції.

     За результатами ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» наші студенти показали високий рівень теоретичних знань та практичних навиків, обґрунтовано відповідали на поставлені запитання членів Галузевої конкурсної комісії. За результатами дослідження, доповіді і відповідей на запитання членів комісії, наукова робота Левицької Марії на тему «Еко-тренди в індустрії гостинності» відзначено дипломом III ступеня.

     Вітаємо наших дівчат Марію Левицьку  із яскравою перемогою!

     Дякуємо за блискуче підтвердження високого рівня підготовки зі освітньо-професійної програми «Управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом» спеціальності 073 «Менеджмент». Бажаємо успіхів на шляху до самореалізації й професійного наукового визнання в сфері гостинності науковому керівнику д.е.н., проф. Левицькій Інні Ванадіївні, – творчої наснаги і талановитих студентів, які проявлятимуть себе в науково-дослідній, експериментальній і пошуковій діяльності кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України!


Олена Москвічова,
доцент кафедри туристичного та
готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook