Кубок ректора з міні-футболу: скільки б важливих боїв в житті не було – найголовніший з них майбутній

22 березня 2021, 15:00

 

       Світом рухає конкуренція, а спорт одна з форм виявлення її законів. Тож, 20 березня 2021 року в межах спартакіади серед студентів 1 курсу завершився турнір з міні-футболу в якому взяли участь 16 команд.

 

      Команда економічного факультету за результатами жеребкування попала в групу а де змагалася з командами факультетів землевпорядкування, юридичного та факультету харчових технологій. В результаті запеклих баталій команда економічного факультету вийшла в подальші змагання поступившись команді факультету землевпорядкування.

 

У півфінальній частині змагання суперником були студенти 1 курсу гуманітарно-педагогічного факультету. Нажаль, наша команда поступилася з мінімальним рахунком показавши досить гідну злагоджену гру.

За третє місце жереб знову звів нашу команду з факультетом землевпорядкування де ми взяли гідний реванш не залишивши жодного шансу суперникам.

Декан економічного факультету привітав команду з зайнятим третім місцем та відмітив що наші студенти довели, що не тільки в спорті можуть досягати значних успіхів але й у навчанні та житєдіяльності факультету та університету. Зокрема – Іван Дем’янчук допоміг групі в якій навчається здобути звання «Найкраща інтелектуальна академічна група НУБіП України», а Володимир Молнар – здобути звання МІСТЕР економічного факультету. Тож вітаємо наших студентів-футболістів з зайнятим третім місцем в змаганнях і надіємося що такі змагання допоможуть в навчанні та наступному життєвому шляху – через розуміння того що відданість, наполегливість, згуртованість та відчуття команди – можуть вирішити будь-які завдання.

Деканат, студентська організація економічного факультету висловлюють слова щирих вітань та подяки за гідне представлення економічного факультету

Молнар Володимир (капітан) – 2 група

Овчарук Валентин – 1 група

Долгий Данило – 3 група

Соболевський Олександр – 3 група

Гарбар Вадим – 4 група

Литвинчук Богдан – 5 група

Поривай Максим – 6 група

Пахомов Олексій – 9 група

Олицький Ярослав – 9 група

Воскресенський Микола – 10 група

Дем’янчук Іван – 12 група

До поздоровлень долучилися всі причетні до організації та проведення змагань.

 

 

 

 

Олександр Балан,

доцент кафедри економіки праці та соціального розвитку

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook