VIII Міжнародна науково–практична конференція «Теоретичні і експериментальні дослідження в сучасних технологіях матеріалознавства та машинобудування» Theoretical and Experimental Research in Materials Science and Mechanical Engineering (TERMM

25 травня 2021 року

ШАНОВНІ КОЛЕГИ
 
VIII Міжнародна науково-практична конференція «Теоретичні і експериментальні дослідження в cучасних технологіях матеріалознавства та машинобудування» (м. Луцьк, Світязь) буде відбуватися синхронно з 7th International Samsonov Conference “Materials Science of Refractory Compounds” (MSRC) (м. Київ). Забезпечення зв’язку між конференціями буде здійснено шляхом використання сучасних засобів он-лайн комунікацій.
    Тому учасники конференції матимуть можливість представити свої доповіді відразу на двох конференціях у форматі онлайн чи офлайн з трансляцією доповідей на паралельній конференції. За бажанням можна подати окремі матеріали на кожну з конференцій і, таким чином, прийняти участь відразу в обох конференціях. Матеріали, що будуть подані на Міжнародну науково-практичну конференцію «Теоретичні і експериментальні дослідження в сучасних технологіях матеріалознавства та машинобудування» будуть надруковані у фаховому збірнику наукових праць «Наукові нотатки».
 
Інформаційний лист
 
 

 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook