Актуальні питання атестації педагогічних працівників у 2020-2021 н.р.

15 лютого 2021 року

 

115 лютого відбулося чергове засідання ОМО методистів ЗФПО Тернопільської області на тему «Актуальні питання атестації педагогічних працівників у 2020-2021 н.р». Зустріч проходила в режимі онлайн-семінару з використанням онлайн-платформи Google Meet.

14147

Модератор заходу – Приватний фаховий навчальний заклад «Медичний коледж». У рамках заходу відбулася зустріч із Оксаною Захарчук, головним спеціалістом з питань персоналу та Тетяною Дрозд, головним спеціалістом відділу реформування освітньої діяльності управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації.

Учасниками заходу від нашого коледжу були Ірина ДМИТРІВ та Оксана ЛЕЩИШИН.

2

В ході онлайн-семінару основна увага була зосереджена на правильність заповнення атестаційних листів, курси підвищення кваліфікації. Світлана Підлісна наголосила на дотриманні основних документів, які стосуються атестації: статті 59 Закону України «Про освіту», статті 60 Закону України «Про вищу освіту», статті 24 Закону України «Про фахову передвищу освіту», Закону України «Про професійний розвиток працівників» та «Методичних рекомендацій для професійного розвитку науково-педагогічних працівників», затверджених наказом Міністерства освіти і науки України від 04 грудня 2020 р. № 1504. В ході зустрічі було обговорено і багато інших проблемних запитань, зокрема пов’язаних з зміною назв коледжів та оформленнях документації.

Оксана ЛЕЩИШИН, завідувач навчально-методичного кабінету

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook