Набір до безкоштовної програми підтримки стартапів в агропродовольчій галузі - EIT Food Seedbed 2021

10 лютого 2021 року

До уваги НПП зацікавлених в участі у інноваційних проектах!

    Вашій увазі надається інформація про набір до безкоштовної програми підтримки інноваційного підприємництва в агропродовольчій галузі EIT Food Seedbed 2021. У додатку ви знайдете цифровий набір інструментів Seedbed Incubator Toolkit, який був створений для партнерів та зацікавлених сторін для сприяння розповсюдженню інформації про Seedbed у соціальних мережах та інших комунікаційних та медіа-каналах. Там ви знайдете готові анімації, фільми, пости та інші матеріали.

    Програма реалізується завдяки EIT Food. Учасники консорціуму це підприємства, науково-дослідницькі інституції та університети. Консорціум був зорганізований в рамах Європейського інституту інновацій та технологій (EIT), котрий є органом Європейської комісії. EIT Food - найбільша європейська ініціатива в агропродовольчої галузі, яка впроваджує програми підтримки інновацій для харчового сектору в Європі. Діяльність EIT фінансується Європейською Комісією в рамках програми «Горизонт Європа».

    Програма EIT Food Seedbed надає підтримку людям, які хочуть створити компанії у сферах, пов'язаних з агропродовольчим сектором, або вже заснували такі компанії. Бенефіціари отримуватимуть мериторичну (навчання та наставництво) та фінансову підтримку (пов’язану з реалізаціею розмов із потенційними клієнтами, до 8 000 євро, щоб перевірити ідею та можливість отримання подальшого фінансування та підтримки EIT Food у рамках Startup Launch Grant). Унікальним елементом програми є підтримка процесів перевірки бізнес-ідей та корисності технічних рішень шляхом структурованого діалогу з потенційними клієнтами (customer discovery process), реалізованого на основі методології, розробленої EIT Food у співпраці зі спеціалізованими тренерами, наставниками та завдяки фінансовій підтримці, що пропонується стартапам.

Програма проводиться англійською мовою у п'яти європейських центрах, розташованих у Польщі, Північній Ірландії, Німеччині, Іспанії та Данії.

 

Зареєструйтесь вже зараз на www.businesscreation.eitfood.eu

 

Детальна інформація про програму доступна на веб-сайті: https://www.eitfood.eu/entrepreneurship/projects/Seedbed та http://timo.wz.uw.edu.pl/Seedbed або у презентації нижче.

 

Заявки відкриваються 14 лютого 2021 р. Після реєстрації ви автоматично отримаєте посилання для подання заявки. Кінцевий термін подання заявок - 10 квітня 2021 року.

 

   Кандидати зацікавлені участю у програмі повинні представити інноваційну ідею, яка має потенціал і внести корисні зміни у способи виробництва, доставки, споживання їжі та/ або переробки відходів, що утворюються в цих процесах. Окрім типових агропродовольчих рішень, стартапи можуть працювати у сферах, що підтримують виробництво харчових продуктів, включаючи: машини та обладнання для сільського господарства та переробки, логістику, упаковку, ІТ-рішення, скорочення відходів харчового ланцюга, бізнес-послуги та соціальні інновації. Програма стосується стартапів на ранніх стадіях розвитку, саме тому ми особливо заохочуємо науковців та підприємців, технологічна ідея яких пов'язана з поточними дослідженнями, а її подальший розвиток вимагає отримання спеціалізованих знань та контактів з потенційними клієнтами у Польщі та інших європейських країнах. (за додатковою інформацією можете звертатися до к.н. Ольги Пелех ( [email protected] ), керівника проекту, Факультет менеджменту, Варшавський університет www.timo.wz.uw.edu.pl 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook