Онлайн-старостат у ННІ лісового і садово-паркового господарства

3 грудня 2020 року
     2 грудня 2020 року в ННІ лісового і садово-паркового господарства відповідно до плану роботи відбувся онлайн-старостат. Враховуючи особливості дистанційної освіти та початок екзаменаційної сесії на порядку денному було чимало питань.

     Традиційно старостат розпочався вступним словом директора інституту П. Лакиди, який побажав всім присутнім здоров’я та плідної праці.
     На старостаті, в першу чергу, обговорили стан поточної успішності студентів. Проміжна атестація, що відбулася в ННІ на початку листопада виявила, що деякі студенти часом ігнорують освітній процес, перебуваючи при цьому в гуртожитку. Звісно, ті студенти, котрі мали кілька неатестацій, після попередньої розмови з наставником групи та дирекцією були налаштовані на серйозну роботу, оскільки за інших умов можуть бути виселені з гуртожитку, а потім і відраховані з числа студентів НУБіП України. Такі заходи виявилися дієвими і на момент старостату переважна більшість таких студентів вже виправила свої «хвости». Також було висвітлено графік екзаменаційної сесії для зручного планування студентами здачі іспитів та детально обговорено порядок складання екзаменаційної сесії в дистанційному режимі.

     Не менш важливим питанням було обговорення стипендіального рейтингу студентів, адже згідно з положенням рейтинг має висвітлюватися як за кожен місяць окремо, так і загалом за семестр. Звісно, із-за дистанційно навчання нарахування додаткових балів загалом зменшилося, однак не для активних студентів, які і за таких умов спроможні отримувати 10 додаткових балів, а й нерідко ще й перевищувати цей показник. Студентська організація разом з старостами обговорила альтернативні можливості отримання додаткових балів під час карантину, де важливу увагу приділили профорієнтаційній діяльності студентів за основним місцем їхнього проживання.
     Зважаючи на завершення семестру, на старостаті розглянули також питання належної здачі кімнат у гуртожитку на період зимових свят. Було наголошено на використання усіх засобів захисту та дотримання карантинних вимог.
     Бажаємо студентам та викладачам успішної сесії та міцного здоров’я!

Олександр Соваков, Віктор Свинчук,
заступники директора ННІ з навчальної і виховної роботи

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook