Безперервний професійний розвиток науково-педагогічних працівників кафедри менеджменту

3 серпня 2020 року
Пандемія, криза, хаос... Все це веде до деструктивного конфлікту і втрати ресурсу у будь-якій організації та сфері людської життєдіяльності. Що можна протиставити цьому? Система, довіра, лояльність персоналу. Саме зазначене стало темою надзвичайно цікавого і корисного заходу у межах навчальних програм Українського центру медіації.
29 липня 2020 р. викладачі кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського професор Тетяна Балановська, доценти Ольга Гогуля і Ганна Харченко взяли участь у вебінарі «Довіра і система управління конфліктами в компанії».
 
 
 
Організатори заходу CEO Українського центру медіації, кандидат юридичних наук Галина Єрьоменко і PhD в галузі адміністративного менеджменту, бізнес-консультант з маркетингу та стратегічного розвитку Українського центру медіації Світлана Насирова ознайомили учасників з основними підходами до побудови системи управління конфліктами у компанії.
 
 
Під час заходу були обговорені питання, що допомагають більш глибоко зрозуміти природу конфліктів, усвідомити оптимальну конфігурацію елементів системи управління конфліктами у колективі, оволодіти інструментами і навичками щодо проведення ефективних діалогів (фасилітація, медіація, підготовка до переговорів); оволодіти інструментами роботи з довірою; навчитися вираховувати вартість конфлікту у конкретній ситуації.
 
 
По закінченню вебінару учасники подякували організаторам за змістовні доповіді і презентації та отримали запрошення для подальшої співпраці, обміну думками та пропозиціями, які дадуть можливість разом вдосконалювати систему управління, використовуючи структурований підхід до виміру, побудови довіри у колективі для підвищення ефективності командної взаємодії в організації.
 
Аліна Троян,
доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook