Випускниця спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 265 м. Києва з поглибленим вивченням предметів художньо-естетичного циклу Пузий Вероніка Олександрівна обрала спеціальність «Менеджмент» у НУБіП України

21 липня 2020 року
Все більше абітурієнтів з Києва обирають НУБіП України для подальшого навчання. Киянка Пузий Вероніка бажає стати студенткою факультету аграрного менеджменту і мріє вивчати «Менеджмент» саме тут.
Вероніко, звідки Ви дізнались про НУБіП України і які переваги Університету вплинули на Ваш вибір?
- Восени, для ознайомлення нас, школярів, з перевагами навчання у НУБіП України, до школи № 265 приходила старший викладач кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Драмарецька Кристина Павлівна. Вона детально повідомила нам правила проведення вступної кампанії в НУБіП України, роздала інформаційні буклети кафедри та факультету аграрного менеджменту. Мене цікавлять «топові» ЗВО, до них входить й НУБіП України. Остато
чно визначитися з вибором допомогли Дні відкритих дверей, де я дізналась про навчання в оnline умовах і про можливість продовжити навчання або вивчення окремих навчальних дисциплін за спорідненими напрямами та спеціальностями підготовки фахівців у вищих навчальних закладах-партнерах.
Які Ви маєте досягнення, хобі?
- Маю відмінні успіхи у навчанні, постійно приймала участь у предметних всеукраїнських олімпіадах. Захоплююсь танцями і малюванням, сподіваюсь, що Університет допоможе мені й надалі розкривати мої творчі здібності.
Вероніко, чому Ви обрали спеціальність «Менеджмент»?
- Для мене, вибір професії — важливий крок у доросле життя. Особисто мене дуже зацікавила професія менеджера. Я усвідомлюю складність роботи менеджера, але сподіваюсь, що саме ця професія допоможе мені займати в майбутньому високооплачувану і шановану посаду.
Про що мрієте і ким плануєте працювати?
- Хочу вступити до НУБіП України, отримати вищу освіту і  працювати за фахом. Мрію, про роботу менеджера з персоналу, планую займатися підбором кадрів, проведенням навчальних тренінгів для нових співробітників.
Дуже дякуємо Вам за вибір. Бажаємо успіхів у навчання!
 
Розмовляла завiдувачка кафедри iм. професора Й. С. Завадського
Надiя Резнiк
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook