Провідні енергетичні компанії України будуть брати участь у модернізації та переоснащенні навчальної бази ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

2 липня 2020 року

 

Протягом червня представники ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження відвідали декілька провідних енергетичних компаній з робочими візитами.

Радо зустрічали гостей з альма-матер випускники інституту Олег Самчук – голова правління ПАТ «Черкасиобленерго», Артем Мартинюк – генеральний директор ПрАТ «Волиньобленерго», Сергій Невмержицький – голова правління ПрАТ «Рівнеобленерго».

 

Основною метою зустрічей стало обговорення перспектив комплексної співпраці у освітній і науковій сферах, покращення матеріально-технічної бази інституту, формування нових відносин з роботодавцями у рамках державно-приватного партнерства.

Предметом цікавої дискусії став проект реконструкції відкритого полігону інституту, розміщеного на прилеглій території біля 8 навчального корпусу. Наші друзі і колеги з виробництва зацікавлено відгукнулися на пропозиції взяти участь у змістовному формуванні цього проекту, наповненні цього сучасним обладнанням, технологічними рішеннями мережевого і підстанційного обладнання.

 

Висловлюємо подяку нашим випускникам, компаніям, які гостинно нас зустріли, створили прекрасні умови для спілкування та ознайомлення з особливостями діяльності підприємств.

Приємно усвідомлювати, що у цих компаніях працює багато наших випускників різних років, які сьогодні є знаними фахівцями і реалізували себе у енергетичній професії. У цьому є заслуга і університету, і інституту. Поміж іншим – це приклад для наслідування молодому поколінню, яке нині тільки готується до обрання свого життєвого шляху.

 

Висловлюємо щиру вдячність представникам ПАТ «Черкасиобленерго», ПрАТ «Волиньобленерго» і ПрАТ «Рівнеобленерго» за конструктивну та плідну співпрацю.

 

Володимир Козирський,

в.о. завідувача кафедри

електропостачання ім. проф. В.М. Синькова

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook