Випускниця столичної школи Ганна Растєгаєва: бути технологом з виробництва продукції тваринництва – завжди бути в тренді!

17 січня 2020 року
     У період новорічних свят ми поспілкувалися з випускницею спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №24 міста Києва Ганною Растєгаєвою. Ганна планує обрати спеціальність технолога з виробництва та переробки продукції тваринництва та вступати до Національного університету біоресурсів і природокористування України.

  • Чому саме тебе зацікавила ця спеціальність?

     – Ще змалку я захоплююся кіньми і не уявляю життя без цих милих тварин, і знаю, що саме НУБіП має найрозвиненішу кафедру-лабораторію конярства, що є найкращою в Україні.

  • Чи довелось тобі спілкуватися з випускниками факультету тваринництва та водних біоресурсів?

     – На дні відкритих дверей я звернула увагу на те, які ж дружні між собою студенти, неначе велика сім'я, мають заохочення допомогти та підтримати один одного в будь-яку хвилину. Зустрівшись зі студентами факультету тваринництва та водних біоресурсів та послухавши їхні схвальні відгуки щодо навчального закладу, я одразу ж зрозуміла, що знайшла те, що шукала.

  • Тому, вибір НУБіП для тебе не є випадковим?

     – Саме так, бо вірю, що саме цей факультет допоможе мені розвинутися в кінній сфері та дасть можливість опанувати знання і перейняти досвід спеціалістів. Мені дуже цікаво спостерігати за розведенням коней, вивчати їх розвиток, масті, екстер'єр та породні особливості. Ще маю віру, що Україна може розквітнути в кінній сфері та дуже хочу допомогти цьому здійснитися.

Розмову провів Іван Чумаченко,
директор НДІ технологій та якості продукції тваринництва

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook