Наставництво в Навчально-науковому інституті лісового і садово-паркового господарства як засіб формування студентської відповідальності

4 жовтня 2019 року

2 жовтня 2019 року В навчальному корпусі №1 відбулася традиційна нарада дирекції Навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства з наставниками академічних груп різних курсів.

Безсумнівно, роль наставників в освітньому процесі є досить вагомою і не лише для студентів перших курсів. Так, наставники академічних груп безпосередньо реалізовують завдання держави, університету та інституту, де поряд з підготовкою високоякісних фахівців своєї справи, значна увага приділяється формуванню національної інтелігенції, духовному та інтелектуальному збагаченню нації. Досягнення такої мети можливе лише за умови комплексного підходу та залученням до цієї роботи всього професорсько-викладацького складу інституту та адміністрації університету, органів студентського самоврядування та громадських об’єднань студентської молоді.

На нараді було обговорено питання якості навчання студентів, контролю відвідування ними лекційних, лабораторних та практичних занять, участь найкращих студентів у предметних олімпіадах та наукових гуртках. Також було відзначено профорієнтаційну діяльність саме студентів, адже абітурієнти значно краще сприймають інформацію під своїх однолітків. Не залишилося осторонь питання культурного розвитку студентства, про що наставники щомісяця відзначають у своїх звітах щодо виконаної ними роботи. Традиційно, всі попередньо проведені заходи розміщуються на сайті інституту та університету.

Результатом роботи наставників має бути системна та цілеспрямована діяльність, яка виявлятиметься в якісному навчальному процесі, усвідомленню кожним студентом важливості отримання фахових знань, неперервному розвитку особистості та усвідомленню ними своєї приналежності до славетного колективу студентів Національного університету біоресурсів і природокористування України.

 

Заступники директора ННІ ЛіСПГ з навчальної та виховної роботи
Соваков Олександр Вікторович,
Свинчук Віктор Адамович

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook