Майбутні соціальні працівники провели профорієнтаційну роботу

10 травня 2019 року

На початку травня до Ставищенського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів - юридичний ліцей» №2  імені О.С. Паланського та Миронівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 завітали студентки 1-го курсу гуманітарно-педагогічного факультету спеціальності «Соціальна робота».

Під час невимушеного спілкування одинацятикласники дізнались про Національний Університет Біоресурсів і Природокористування України. Особливу увагу майбутні соціальні працівники звернули на спеціальності  гуманітарно-педагогічного факультету. 
Майбутніх абітурієнтів зацікавила інформація щодо правил вступу, навчального процесу та студентського життя, можливості стажування за кордоном та отримання подвійного диплома, організації дозвілля. 
Учні проявили неабиякий інтерес до нашого університету, адже кожний майбутній студент хоче стати професіоналом своєї справи та мати можливість подальшого працевлаштування та успішного кар’єрного росту.
Наприкінці зустрічі студентки запросили школярів  відвідати університет та кафедру соціальної роботи та інформаційних технологій в освіті.
 
Діана Шинькова, Ірина Куценко
студентки групи  СР-18001б

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook