Маргарита Гулян: "Чому я обрала НУБіП?"

21 січня 2019 року

- Маргарито, розкажи про себе.

- Мене звуть Гулян Маргарита, я народилася та навчалася у Кривому Розі та закінчила Криворізький природничо-науковий ліцей за напрямком «медицина». 
Під час навчання у ліцеї я здобула середню музичну освіту по класу фортепіано та середню художню освіту, які допомогли мені зрозуміти, що я дуже творча людина, я не можу просто сидіти та знати, що десь там проходить частина мого життя.  Сьогодні, я студентка гуманітарно-педагогічного факультету з активною життєвою позицією, та знаю що я хочу, чого хочу та чому.

- Які переваги НУБіП стали вирішальними у виборі закладу вищої освіти, яку обрала спеціальність і чому?

- Кожен з нас навчався у школі, у кожного були викладачі, яких не любили, які не пояснювали теми і все таке інше. Тому я вирішила, що буду учителем. Я стояла перед вибором спеціальності: 012 «Дошкільна освіта», 014 «Середня освіта», 015 «Професійна освіта» та 016 «Логопедія. Знайшла багато інформації про ці спеціальності та ЗВО в Україні. Перечитала масу відгуків від колишніх студентів, ознайомилася з рейтингами навчальних закладів вищої освіти.

І зупинила свій вибір на НУБіП України, тому що це - університет моєї мрії, тут дуже сильно розвинута кафедра культурології, її учасники - переможці багатьох конкурсів, я зрозуміла, що я туди хочу.

На мій вибір університету також вплинуло проведення конкурсу «Дотик природи».  Я зрозуміла, що це університет, який шукає юних науковців та в якому я зможу продовжити свою наукову діяльність.

- Маргарито, чим ти  цікавитеся окрім навчання?

- Як я вже казала, я займаюся малюванням, граю на фортепіано, але найважливішим відкриттям для мене став Народний студентський самодіяльний театр «Березіль», де я розкриваю себе. Я вважаю, що це те місце, де я можу побути відомою особою, геніальним педагогом Софією Федорівною Русовою, де поряд я вже звичайна Баба-Яга-Стайл. Це дивовижне місце, і мене туди тягне сильніше та сильніше.

https://nubip.edu.ua/sites/default/files/dsc_0844.jpg

- Про що мрієш?

- Я мрію про звичайні речі, про мир над моєю ненькою Україною, про щастя для кожного з нас. Я вірю, що кожна талановита людина знайде своє місце у світі, її роботи будуть оцінені  на вищому рівні.

І я вірю що ми, молодь України, її шалені діти, ми змінимо світ, ми можемо це зробити разом!

Розмовляла наставник групи,
доцент кафедри педагогіки Маценко Л.М.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook