Селекціонери на конференції постерних презентацій

5 листопада 2018 року
     В останній день жовтня в стінах нашого університету на агробіологічному факультеті  відбулася вже традиційна конференція постерних презентацій наукових робіт студентів ОС «Магістр» другого року навчання, яку по праву можна назвати фестивалем магістерської наукової думки.
     Участь у конференції прийняли всі магістри освітньої програми «Селекція і генетика сільсь- когосподарських культур». На заході були присутні: проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, декан факультету Оксана Тонха, завідувачі та НПП кафедр.
     Така конференція проводиться вже третій рік поспіль і стала доброю традицією на факультеті адже це підготовка до попереднього захисту на кафедрі та до основного захисту магістерської роботи.
 

    Смірнова Валерія зацікавила напрямом наукових досліджень Сергія Квашу і усіх присутніх. ЇЇ наукова робота пов'язана з дослідженням сучасних методів управління стійкістю рослин до дії гербіцидів. І як результат проректор з навчальної і виховної роботи її доповідь назвав однією з найкращих.

 

Юлія Дмитренко,
кафедра генетики, селекції
і насінництва ім. проф. М.О. Зеленського

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook