Cтуденти 1 курсу 6 групи взяли участь у «Квесті першокурсника»

18 жовтня 2018 року

Cтуденти 1 курсу 6 групи скороченого терміну навчання спеціальності "Садівництво та виноградарство" наставником у яких є доцент кафедри овочівництва і закритого грунту Іванна Гаврись 17 жовтня взяли участь у «Квесті першокурсника» або за словами де-яких студентів "за 80 хвилин навколо НУБіП".  Участь у квесті прийняли 11 груп студентів 1 курсу агробіологічного факультету. Мета заходу - залучити студентів до активного і водночас цікавого відпочинку.

Стартували команди біля 2 гуртожитку. На них чекала захоплюючі пригоди із загадковою картою маршруту перешкод. Першими до фінішу прийшли студенти 6 групи скороченого терміну навчання спеціальності "Садівництво та виноградарство" - підшефні кафедри овочівництва і закритого грунту.

На завершення, після прибуття останьої команди, першокурсники читали хором присягу, під час якої їх посипали гречкою та пшеницею. Тож тепер вони стали справжніми НУБіПовцями, які повинні гордо нести звання студента агробіологічного факультету і вести його до перемоги.

Тож вітаємо з першою перемогою у НУБіП України студентів 1 курсу 6 групи скороченого терміну навчання спеціальності "Садівництво та виноградарство" і бажаємо їм наступних перемог!!!

 

Віра Кутовенко, доцент кафедри овочівництва і закритого грунту

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook