В НУБіП України відзначили Всесвітній день туризму

28 вересня 2018 року

 

 

     27 вересня в Національному університеті біоресурсів і природокористування святкували Всесвітній день туризму.

     Почесними гостями були голова Спілки сприяння розвитку сільського зеленого туризму Володимир Васильєв, представники туристичних компаній «Travel Professinal Group» Ольга Просвірнова, «Музанідіс Тревел» Віктор Марченко та «OLDI-travel» Олеся Бровкіна, директор Travel Hub Ірина Дворська, президент Товариства дружби Україна – КНДР Микола Поліщук, генеральний консул посольства Болівії в Україні Хосе Тордойя Рохаса, Почесний консул Венесуели в Україні Епіфаніо Лопес.

     Із вітальним словом до присутніх звернулася директор ННІ післядипломної освіти Марія Кулаєць.

     Представники посольств детально зупинилися на розвитку туризму в своїх країнах та побажали творчої наснаги в підготовці спеціалістів туристичного напрямку, розширенню взаємозв’язків з міжнародними туристичними компаніями і вишами.

     Керівники туристичних компаній представили презентації своєї діяльності та запропонували свою допомогу в працевлаштування випускників. Найближчим часом з ними буде підписано меморандум про співпрацю. Представник туристичної компанії «Travel Professinal Group» Ольга Просвірновазапропонувала студентам брати активну участь студентському стипендіальному конкурсі «Майбутнє туристичної галузі України» на отримання іменних стипендій. Студентам варто випробувати свої сили, адже за підсумками конкурсу кращим студентам буде запропоновано стати співробітниками національного туроператора-компанії TPG.

     Директор, автор ідеї та засновник Travel Hub Ірина Дворська поділилася думками з приводу реорганізації туристичного ринку, сучасних тенденцій його розвитку, формування нових підвалин індустрії подорожей, творчими задумами щодо освоєння нових сервісів в сфері подорожей.

     Програма заходу передбачала презентаційні програми туристичних фірм України: на учасників чекали цікаві конкурси, змагання, вікторини, туристично-інтелектуальний квест в Ботанічному саду НУБіП, майстер-клас з організації туристичного походу та презентацію туристичного клубу «Барс».

     Розробниками та координаторами туристично-інтелектуального квесту були члени наукових гуртків «Travelling» і «Дорадник» кафедри аграрного консалтингу і туризму, наставники груп спеціальності «Туризм».

     У туристично-інтелектуальному квесті взяли участь шість студентських команд, яким було роздано маршрутні листи. 
     Усі його учасники отримали сувеніри і запрошення на гастрономічно-туристичну подорож. А команда-переможець, до складу якої увійшли ВікторіяПеноваКаріна Жук, Анна Головко, Чермних Євгенія та Матковський Богдан - ще й можливість брати участь в заходах, які проводить Travel Hub з метою вивчення досвіду організації подорожей.

     Все це стало своєрідним іспитом до їх вступу в дружну студентську сім’ю туристів НУБіП України.

Вітаємо з Всесвітнім днем туризму всіх студентів, співробітників та тих, хто тільки планує долучитися до розвитку туризму в Україні. Бажаємо наснаги та цікавих відкриттів у пізнанні самих себе та навколишнього світу!

Стефанія Мосіюк, Ірина Кудінова, 
доценти кафедри аграрного консалтингу і туризму

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook