Студенти НУБіП України долучилися до спортивного фестивалю «Схід і захід разом!»

17 вересня 2018, 10:59
м. Київ, Національний музей народної архітектури та побуту України

   16 вересня 2018 року на території Національного музею народної архітектури та побуту України відбувся символічний фестивальний забіг під назвою «UkraineSportFest», метою якого було привернути увагу громадян до проблем сучасної України посередництвом спорту.

    Біг єднає людей – це доводили своїм прикладом студенти з усіх куточків України. «В нас, сьогодні, представлені різні регіони України: Донецьк, Крим, представники Харківської області, Полтави, Луганська, Львова, Києва та Черкас.» – каже співорганізатор фестивалю, Катерина Жмуд. Студенти НУБіП України не залишилися осторонь, а навпаки гучно заявили про себе і наш університет.

   Розпочався цей грандіозний для кожного день не просто з традиційної розминки, а з запальних танців. Організатори приготували для учасників справжній калейдоскоп завдань та розваг, а саме: на повістці дня була естафета 2х400 метрів та марафон довжиною у 4,5 кілометри. Головною родзинкою свята стало заключне завдання – об’єднатися і створити живу карту України. Також, керівники заходу не залишили по за увагою учасників, що стали цьогорічними переможцями та нагородили їх чудовими призами. Найголовніше і найприємніше для нашого університету, що рекордсменами у всіх можливих номінаціях стали наші студенти – участь в фестивалі прийняли 20 студентів НУБіП України!

     Отже, переможцями та призерами змагань стали:

-         естафета 2х400 метрів Максим Пільгун (факультет ветеринарної медицини) та Олександр Бочков (факультет конструювання та дизайну);

-         біг 4,5 км (чоловіки): 1 місце – Сергій Бабій (агробіологічний факультет) з результатом 21,6 хв., 2 місце – Олександр Бочков (факультет конструювання та дизайну) з результатом 21,11 хв., 3 місце – Вадим Пилипенко (механіко-технологічний факультет), його результат 21,27 хв.

-         біг 4,5 км (жінки): 1 місце – Софія Гармаш (факультет захисту рослин, біотехнологій та екології) з результатом 22,35 хв.

     Саме таким, яскравим, має бути життя кожного студента НУБіП України, адже досягати разом нових спортивних вершин – це незабутньо!

Тетяна Коптєва,

студентка першого курсу гуманітарно-педагогічного факультету

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook