В НУБіП уперше стартував ІІ тур Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація»

21 березня 2018 року

     Цього року університет вперше зустрічає учасників фінального етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація». Участь у ньому візьмуть 39 переможців І етапу цих змагань з Києва, Львова, Миколаєва, Полтави, Одеси, Запоріжжя, Херсону, Миколаєва.

     Від ректорату молодь вітав проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, яких запропонував поговорити про цікаві нюанси стандартизації і сертифікації та закликав глибше вникнути у ці питання. Адже вони, без усяких сумнівів, важливі для поліпшення якості життя українців.

     Гостей, серед яких був і голова Української асоціації якості Петро Калита, представила декан факультету харчових технологій і управління якістю продукції АПК Лариса Баль-Прилипко.

     А голова журі, завідувач кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції Владислав Сухенко зауважив: сьогодні в Україні відмовилися від стандартів. Але у тій же Європі, де вони теж не обов’язкові, їх дотримуються. І насамперед тому, що це зручно!
     Та розповів, що учасникам запропонують виконати практичні завдання у трьох номінаціях: системи управління якістю, системи управління безпечністю харчових продуктів, системи енергоменеджменту.

Ірина Білоус

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook